Sista dagen på ledigheten ..

Idag är sista dagen på den långa julledigheten ... Nu börjar vår högsäsong. Den brukar innebära mkt långa dagar. Jag får verkligen tänka mig för nu så det inte blir för mkt övertid då det inte är så bra när man är i v 33 och framåt.

Men det är alltid rätt så roligt när det drar igång tycker jag. Man är ute hos klienter, träffar mkt folk och dagarna brukar gå supersnabbt.

From fredag börjar föräldragruppen oxå. Vi ska gå mellan kl 8,15 - 11,15 varje fredag. Det ska bli roligt. Sen på torsdag drar magplasket igång igen. Det ser jag också framemot.

Igår var vi iväg och köpte:

- spjälsäng från babyproffsen



Lägger även in en bild på skötbordet från ikea



- täcke och kudde till både vagn och spjälsäng

- påslakan, örngott och underlakan

- nappar, nanor mm

- lite kläder.

Man kan väl sammanfatta med att säga att det är inte helt gratis att skaffa barn =)!

Vi hade ju egentligen bestämt oss för en vagga men sen bestämde vi oss för att vara ekonomiska eftersom man endast kan ha den vaggan i max 5 mån. Vi köpte dock några slags fötter till sängen som man skruvar på så det får en slags vaggeffekt ... alltid något.

Sen på kvällen var vi på Thats amoré och åt. Det var så gott. Vi åt en meny som heter El Rustico (ungefär i allafall). Då kommer de in med fyra olika rätter på stora fat och så får man ta för sig hur mkt man vill ha. Alla var jättenöjda. Efter det åkte vi hem till Viktoria och Singe och åt ost och kex. Pappa hade köpt aftonbladet och fått med macken dvd:n så vi kollade på den också. Dom är väldigt roliga.

Kommentarer
Postat av: Åsa Kjörling

villken fin säng :) kul att vi får barn samma år med ett par månader i mellan bara :D

2009-01-06 @ 18:12:13
Postat av: Linda

Såg ju hur fint ur som helst :) Hoppas vi ses snart!! kramkram!

2009-01-06 @ 18:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0