bilder

Finns nu på

http://frodekjorlingoberg.blogg.se

Saknar ni lösenord maila mig så skickar jag det!

[email protected]

HEMMA IGEN!!

I morse åkte vi hemåt Gbg igen. Har varit borta i 1,5 vecka så det var allt lite gott att komma hem. Det är dock alltid tråkigt när man åker ifrån folk !

Frode skötte sig jättebra men det var nog jobbigt för honom. Det var så himla varmt både ute och inne, tror att acc krånglar för det kyler liksom inte.. kanske slut på vätska. Ska be svågern kolla på bilen sen när vi träffs!

Vi köpte en badstol till Frode uppe i borlänge. Den har vi använt i badbaljan här hemma nu.. Guld var det för nu kan man ha baljan i badrummet (innan har vi haft den i vardagsrummet).

Nu har vi ätit grekisk sallad och jag ska ge Frode mat nu!

I morgon ska jag lägga in lite kort!

peace and love

Nu har även jag fått va lite grann på p och l! Jag var inne idag från kl 18 ungefär. Såg moneybrother, Lars Winnerbäck och Chris Cortell. Av dessa var Moneybrother bäst! Sen var vi även en sväng på bolanche.

Jonas var hemma med Frode men vid 22 tiden så kom han ner också och då var Frode med sin farmor och farfar och det hade gått jättebra! Det var så kul att hitta på nått med Jonas, känns som evigheter sedan vi gjorde nått bara vi två ... och 35998 andra iofsig ...

Thord kom och hämtade mig vid 24, Jonas kommer bli hämtad kl 02... För Thord och Birgitta blir det som att ha tonåringar i huset igen=)

Nu ska jag sova!!

torsdag

Det har varit kanonväder idag! Vi gick ut och gick med Ellenore och Ebbe kl 11. Vi tog en rätt lång promenad och på slutet är det väldigt mkt backar. Efter detta gick vi ner till ett tjärn som ligger nedanför Jonas hus. Jättemysig men kallt i vattnet!!

Vid 17 tiden åkte vi hem till Mange där det var förfest ... Vilken skillnad det var för min del från förra året ... säger inget mer! Vi åkte hem vid halv åtta för då hade Thord gjort grekisk sallad. Frode satt i sin vagn och tittade på en leksak som Jonas hade när han var liten. Hel nöjd hela tiden! Så skönt!

Efter detta ringde Jonas och undrade om inte jag kunde köra ner dom. Thord och Birgitta var mer än gärna barnvakter en liten stund så jag åkte ner med de andra. SÅ mycket folk så det går itne att förstå! 35 000 människor!! Blev inte alls sugen själv =( .... Men jag har ju världens bästa kille att ta hand om här hemma! Och sen ska jag faktiskt få gå ut på lördag även om det kanske bara blir på dagen! =)

Nu har Frode somnat (för natten hoppas jag) och jag ska nog strax gå och lägga mig jag med!



Midsommardagen på Ingarö

Borlänge

Vi lämnade Vallentuna vid 9,30 och begav oss mot Uppsala. Begravningen började kl 13,30. Det var en jättefin och väldigt sorglig begravning. Led så med mina kusiner! Tänker på er allihop!

Jonas kom med tåget från Sthm vid 5 så då åkte vi och hämtade honom, vi åkte direkt vidare mot Borlänge där vi anlände kl 7
Idag har vi varit i Falun och ätit lunch, sen har vi varit hemma och solat (jag) lekt i skuggan (Frode) och jobbat (Jonas).

Vid 5 tiden i eftermiddags gick jag och Frode på promenad, vi gick ner till kupolen ... jag gjorde missen att ha på mina remsandaler vilka inte är några långpromenadsskor ... Det var lite halvjobbigt på hemvägen kan jag säga ...

Nu på kvällen har vi grillat fiskspett och potatis ... Gör gott!!

I morgon börjar peace and love men jag har bara biljett till lördag. Jonas har till alla dagarna ... lyllos han ...

Det finns lite kort på Frodes blogg nu !!


Vallentuna

Nu är vi hos sandra och Morgan i Vallentuna. Dom bor i ett gör fint radhus .... köket skulle jag dö för !!

Idag har Sandra och jag tagit med oss våra små till Täby galleria och shoppat. Jag har köpt en soldräkt åt Frode som är som en helkroppsbaddräkt kanB man säga... Blir bra det i spanien.

Det har varit riktigt gott väder här med! Vi har även hunnit med att sitta och sola medans våra kids har legat på filtar och pratat med varandra.

I morgon bär det av till Uppsala för begravning och sedan vidare till Borlänge.


midsommardagen

och STRÅLANDE SOL !! Idag har vi suttit ute och solat, lekt lite lekar, varit ute och gått, och doppat tårna i vattnet. Blev inget bad i år dock ... får akta mig för att bada för kallt m tanke på att man är en mjölkmaskin ...

Ikväll ska vi grilla grillspett med fläskfilé, champinjoner, paprika och nån sorts potatis .. Blir gör gött!!

Ha det gött, det ska vi ha!!

midsommarafton

är det idag !! Tjoho!!

Natten var väl sådär .. jättesköna sängar men en liten grabb som inte va så sugen på att sova hela natten ... =( Tredje natten i rad det är så .. jag som vant mig vid att få sova!! Jag la över Frode till Jonas vid 8 tiden i morse och då fick jag sova en timma ...

Nu åkte några och handlade, Frode och Havanna ligger ute och sover i varsin vagn till ljudet av en gräsklippare. Vädret är helt okö. Rätt så varmt med växlande sol och molnighet.

Nu ska Sandra, Jonny och jag fixa partytältet ...

Glad midsommar alla ... uppdatering med kort blir efter midsommar!

kram

midsommar

Idag har vi åkt upp till Stockholm för att fira midsommar.  Innan det så skulle vi packa, gå ned på stan och hämta Frodes halsband samt städa. Packningen gick bra och jag har ännu i skrivandets stund inte kommit på nått vi glömt ( så det bådar ju gott). Vi gick ned på stan vid 11 tiden, när vi kom dit skulle jag bara läsa igenom vad det stod .... dom hade skrivit fel och enligt id brickan var han född 90 ... Så dom fick skicka iväg den på nytt

Vi hade som plan att komma iväg senast två. Vi satt i bilen ca 14.30 men då spred sig en doft i bilen, Frode var lugn och skrattade ... vad kan det va som har hänt ?? Jojomen nr 2 hade skett och det med kraft .. bara att in och byta så vi kom iväg kl 15 istället. Resan gick kanon .. Frode sov, skrattade, pratade, var allvarlig, sov igen ... och grät inte en endaste gång!!!

Nu har vi allihop suttit uppe och pratat. Vi har för första gången fått träffa Havanna ........ åh vad supersöt och charmig. Hon är 10 månader och har precis lärt sig gå.

I morgon är det midsommar så det är bäst att gå och lägga sig och ladda för det!

God natt och glad midsommar på er om jag inte hinner skriva i morgon!

lite partaj å så!

Nu har jag kommit hem efter att varit ute med Viktoria och Anu och tagit nått glas vin.

Mötte upp dem vid järntorget och sen gick vi bort till vasastan där vi åt. Vi tog alla tre majskyckling med tzatziki och klyftpotatis. jag tog ett glas rosé till detta.

Efter ett tag gick vi vidare till Key Bar där vi tog ett nytt glas vin ... I vanliga fall skulle ju detta inte ens räknas som att man varit ute men då det var länge sen min kropp fick förtära något alkoholhaltigt så började det bli lite snurrigt. Vi avslutade kvällen vid 10,30 ungefär då de andra skulle upp och jobba. Mitt jobb börjar ju i ofsig kl 5 när Frode vaknar =).

Lite bilder från kvällen!



Tidigare idag var jag mellan kl 10,30-13 ute och gick och fikade med Sarah och mellan 13-16 träffade jag mammagruppen. Ett hårt liv jag lever. Nu skall jag lägga mig. I morgon skall jag packa för 1,5 vecka framöver!


jobbigt



Den här ligger i vårt vardagsrum ... jag går runt den som ett rovdjur som inte fått mat på hundra år ... men jag ska hålla mig!!

ps: har lagt in några nya kort på Frode bloggen ds.

uppdaterat med bilder från dopet

se http://frodekjorlingoberg.blogg.se

liseberg

Igår var vi på liseberg. Jag och Marika köpte stora åkhäftet. Vi åkte lisebergsbanan, balder, kanonen, höjdskräcken och flumraiden. Jonas passade Frode nedanför... och vann den största dumlelådan jag nånsin sett... måste hålla mig undan den då jag ser mindre smal ut  på alla dopbilder jag sett !

Här kommer bilder från liseberg



Jippie !!




nedanför balder



precis på väg upp

Dagen efter ...

Idag har vi varit lite sådär dagen efter ... vi har bara tagit det lugnt nu på morgonen. Jag och Frode gick upp ur sängen för en kvart sen!!

Idag väntar städning samt raggning av kort från dopet. Vår kamera var felinställd så det blev inga kort ... Men min pappa tror jag tog en massa kort.

Jag kommer lägga in lite bilder så snart jag har några

Här kommer i ofsig några från kvällen :



Släkt och vänner på vår uteplats

Dop

Idag har vi haft dop...

Dagen började mindre bra med att jag i duschandets stund upptäckte att det fanns 15 balsamflaskor och inte en enda shampoflaska, fick snabbt på med kläder och ner till pressbyrån och köpa det de hade där. Efter några tårar från min sida var allt bra och jag åkte för att hämta Birgitta.

Vi åkte till församlingshemmet och där var mamma, pappa, syrran och Cornelia. Vi hjälptes alla åt med att göra klart det som skulle va.

Väl i kyrkan skulle vi krångla oss i dopklänningen ... jag och Jonas gjorde missen att vi skulle klä på honom gemensamt ... stackars Frode sa ifrån men till slut hade han på sig den. Dock var han ju rätt upprörd då ... han lugnade dock rätt snabbt ner sig.

Mina älskade syskon är faddrar till Frode och det känns väldigt tryggt och skönt att dom ville vara det. Dom är ju dom bästa!!

Gudstjänsten började med att Tinna sjöng "Välkommen till Jorden". Inte ett öga torrt. Sen höll Michael gudstjänsten på ett väldigt personligt sätt. Det var super fint. Tinna avslutade även med en svensk variant av "you raise me up" . Hon är helt sjukt duktig!! Tack Tinna och Michael för att ni gjorde Frodes dop så vackert.

Frode grät nästan ingenting så det var skönt!!

Fikan sen gick också bra och vi fick super mycket fina presenter!!! Tack alla!!!

Nu på kvällen har våra vänner från Sundsvall samt släkten varit här.. Vi har haft supertrevligt och suttit ute faktiskt! Det blev ju superväder! Lite kyligt på slutet men man bor ju i Sverige så vad kan man vänta sig...

Nu har Frode förhoppningsvis somnat för natten så nu är det go natt för mig också!

ETT EXTRA STORT TACK TILL MINA OCH JONAS FÖRÄLDRAR, TILL SYRRAN OCH TILL LINDA FÖR ALL HJÄLP!! SKULLE INTE KLARAT DETTA UTAN ER

skolavslutning och student

Igår var verkligen en fullsmockad dag. Vi skulle vara på skolavslutning för Hugo kl 9 ute i Askim. Såklart kom vi iväg lite sent men vi var där kl 9,05 så det var rätt godkänt ändå med tanke på att jag inte hittade till skolan .

Efter det åkte vi till Mellerud. Christian skulle ta studenten! Det ösregnade i Gbg så med det i åtanke så var det helt ok väder i Mellerud... det var bara nått så in i norden kallt. 11 grader !! Tyckte synd om alla tjejerna med sina små klänningar! Men dom flesta verkade ha hittat en värmande dryck (många glansiga ögon =ROLIGT)



Tinna väntar på studenten him self !



Massa blommer va de!



Christian och Marielie på flaket


För kort på Frode se : http://frodekjorlingoberg.blogg.se


Efter själva påhängande av blommor åkte vi ut till Christian där det vankades hemmagjord potatissallad, rökt sik, sallad och god sås. Efter det var det kakkalas! Christian hade fått gör mkt fina saker.

Idag är planen att vi ska till församlingshemmet kl 13 och träffa vaktmästaren för att kolla vad som finns mm.

Jag ber nu till han där uppe om solsken på lördag, vore så gött!

Dagen som gått

Vi vaknade vid 8... låg och drog oss en sväng. Gick upp åt frukost. Då kom ett sms från Carina som undrade om vi skulle ut och gå. Vi skulle träffa en kompis till mig å äta lunch på Åhlens kl 11,30 men vi mötte upp med henne innan.

Nu på  em har Frode varit gnällig så jag var helt slut när Jonas  kom hem. Han fick ta över och jag stack ut på stan i 30 min, för att få va lite ensam. Köpte då studentpresent till min kusin Christian.

Förresten när jag var nere på stan så shoppade jag ju även till mig själv. Köpte tunika + tre par olika leggings på Rut m flera, sen har jag även köpt en fin låda att ha första hjälpen saker i. Behöver jag säga att skattepengarna kom idag =) ..






I morgon ska vi först på Hugos skolavslutning och sen till Mld på student. Har inte riktigt bestämt mig för hur vi tar oss dit ännu, om vi tar egen bil el om vi åker med syrran. Vi får se.

ikväll väntar ugly och desperate...

ps. bara tre dagar kvar till dopet ds.

För kort på Frode se : http://frodekjorlingoberg.blogg.se/

måndag igen!

Jonas drog till Sthm kl 5 i morse igen, då vaknade Frode, lite mat, sen sov vi till 8.

Nu har vi varit ute och gått vår tur till kärralund och tillbaks. Eftersom Frode sov gick jag till Franks, var ju så varmt och gott i solen, då gick solen i moln så jag gick hem. Som tur var hade jag i förberedande syfte tagit lattén i takeaway format så nu dricker jag den framför datorn istället ... (när man kollar ut nu är solen dock tillbaks =( )

Har pratat med vaktmästarn för Skårs församlingshem idag, vi ska träffas på torsdag och gå igenom lite var allt finns. Börjar faktiskt bli lite nervös. Kommer ju ca 45 pers ... Hoppas allt går bra i kyrkan och så ... Mkt att tänka på måste jag säga! Jag kom just nu i skrivandets stund på att jag ska ju läsa en bön .... måste öva på den!!

Ikväll har Jonas ingen dykning, skönt tycker jag, tråkigt tycker antagligen han =) ... Var hur roligt som helst tyckte han, kanske nått att önska sig till min 30 års dag. Men det är ju så långt kvar åh gött är väl det!

En korrigering från gårdagens inlägg ... det var tydligen ingen pyjamas jag köpte utan en sparkdräkt =)




på tåget igår !

För fler kort se :
http://frodekjorlingoberg.blogg.se

Mellerud

Jag och Frode åkte till Mellerud i går vid 10 tiden. Vi tog tåget, det är änna lättare när det bara är vi två. Man kan aldrig lite på hur Frodes humör kommer vara och man är lite halvtrafikfarlig med en skrikande bebis brevid sig.

Mamma och pappa hade Lindas föräldrar på besök. (Linda och Daniel var också där). Det var jättetrevligt att träffa dom och väldigt roligt att få visa Frode då dom endast sett honom på kort.

NÅgot som var himla roligt var även att Anna Nordin kom förbi och vi tog en kaffe tillsammans. Jag har inte träffat henne på evigheter men med gamla kompisar gör det ingenting för man känner varandra så väl ändå! Det var riktigt roligt att träffa henne i allafall.

Jag bakade även 60 kladdkakemuffins till dopet!! Har tjuvsmakat + att jag bjöd mamma och pappa så nu är det endast 57 kvar, får se hur många det är kvar på lördag =).

Idag kom farmor förbi på en fika + att vi åt thaimat.

När jag kom till Gbg fick vi skynda järnet för vi hade bestämt träff med Emma och Noel. Dom skulle följa med ut till syrran på klädparty för märket ME&I. Jag köpte en pyjamas och en snuttefilt.

Nu har Jonas kommit hem och gosar lite med Frode. Frode borde eg sova men det verkar lite si och så med det.

Åh det är fredags kväll

och dans i folkets park, ja det är dit man ska gå om man vill bli stor å stark .......

Men vi stannar hemma ikväll. När Jonas kom hem från jobbet så stack jag ned till stan. Jag skulle shoppa lite till mig, det blev ett par sandaler (som mamma har lovat att jag ska få) sen blev det kläder till Frode. Köpte en super gullig sjömansdräkt till honom att ha på dopet (på kaffekalaset efter)



Frode fick även badshorts, vanliga shorts och en body.

Nu har vi lagat mat. Det blev kycklingpasta ( grillad kyckling, creme fraiche, basilika och soltorkade tomater) Mums



Nu skall jag tillbaks till min lilla familj, i morgon går tåget kl 10 så det gäller att gå upp i tid. Får packa idag tror jag bestämt


Dagens kort

Se andra bloggen

http://frodekjorlingoberg.blogg.se



bra låtar

Var inne på en myspace sida idag av en kille från Mellerud. Han har gjort några riktigt bra låtar

Kolla in : http://www.myspace.com/davidandpoohl

Akuten ...

Med mig själv ..

Jag tar det från början :

Frode vaknade kl 6, sovit sedan kl 21,30 kvällen innan. Jag ammade honom och försökte få honom att somna om .... det gick inte. Helt plötsligt krampade det till i magen, det kändes ungefär som en värk! Sen gick det över. Så här höll det på fram tills kl 9 på morgonen då jag ringde mina vänner på sjukvårdsupplysningen. Beskedet från dem var "ÅK IN NU".

Som tur var hade Jonas tagit sovmorgon och var fortfarande hemma, så han tog Frode och jag tog en taxi till Östra.. Väl där hade jag lite tur för det var inte mkt folk där ... jag blev undersökt mm mm

Slutresultat : två panodil och hemskickad. Kom tillbaks om det blir värre ...

Nu känns det i allafall mkt bättre, gick till världskultur museet och åt så jag fick i mig en massa grönsaker också.

Nu ska Jonas gå till jobbet och jag ska ta hand om min älskling !

tränat

Nu har jag tränat en halvtimma med wii fit brädan.

Jag är helt slut och genomsvettig. Det är jättebra övningar måste jag säga och hur praktiskt är inte det när man kan hålla på hemma !? Det blir även lite roligt eftersom man får poäng utifrån hur man håller balansen på brädan samt att den känner av hur man har tyngden tex på utfall så märkte den när man inte gjorde det riktigt ... så det gick inte att maska.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Frode sover och Jonas har inte kommit hem ännu. Han gör sista bassängdyket. Jag och Frode åker till Mellerud lördag/söndag. Jonas är i Lysekil och ska dyka så det är inte så kul att bara gå här hemma, sen blir det lite avlastning också. Jag skulle behöva baka inför dopet nästa helg.

Godnatt med er!


tre månaders vaccination

Idag har vi varit på bvc för vaccination, vägning och mätning.

Frode kan väl milt sagt sägas inte var på sitt mest soliga humör ... Vi är ju alltid ute och går mellan 10,30 och 13 så han är ju van att sova då .. detta syntes också när vi var där ... mungiporna var nere vid fötterna ungefär...

Först var det vägning och mätning. Frode väger nu 6980 gram dvs han har gått upp 3010 gram sedan han föddes! Ungefär 1 kg i månaden. Han är 64 cm lång dvs 11 cm längre än när han föddes! Det är en stor kille vi har men han följer sin kurva perfekt!

Jag frågade faktiskt Kerstin (bvc sköterskan) om jag gav honom för mkt mat, tycker alla andra bebisar är mkt mindre ... men det tyckte hon inte utan vi ska bara vara väldigt glada att han går upp så mkt. En bebis kan aldrig gå upp för mkt däremot för lite. Det var skönt att höra. Vi rådfrågade även om den stundande sommaren och då särksilt inför vår Spanien resa. Det viktigaste att tänka på var att ha lätta kläder på honom, ha parasoll samt under siesta tiden skall vi göra som spanjorerna! Dvs ta siesta!!!

Angående vaccinationen så var det mot : äkta krupp, stelkramp, kikhosta, barnförlamning och hjärnhinneinflammation. Det gör fysiskt ont på mig att se när han får dessa. Frode blev så rädd och det gjorde ont ... Han skrek så att han tappade andan!!! Mammas älskling ...

Nu har vi varit ute och gått i ca 1 timme ... blev en lugn promenad, kanske tar en motionsrunda senare ... Men jag vill hålla lite uppsikt då det finns risk att han kan få feber ikväll pga sprutan.

Igår kväll använde jag förresten mitt wii fit på det sättet det var meningen från början. Jag tränade rumpa, mage, armar och lår. Det var faktiskt riktigt jobbigt. Ska nog försöka köra 30 min per dag med det!

Ha en fortsatt härlig dag!

För torsdagens bilder : http://frodekjorlingoberg.blogg.se





pass och mammagrupp

Idag bar det av till polisen för att fixa pass till Frode. Det var gör lång väntetid men Frode sov sig igenom den så det var skönt. När vi väl kom fram skulle det tas kort på honom. Frode tittade på allt utom det han skulle men efter 20 min blev det ett kort ... vi fick se det på skärmen, kanske inte det mest smickrande kortet då det ser ut som han har tre dubbelhakor (han har ju bara en dubbelhaka ) ... men jag tyckte han var finast i världen ändå!! Samt att vi orkade inte ta om kortet.

Kl 13 hade vi stämt träff med mammagruppen och fika på språkcaféet vid järntorget. Jag var där i tid men ingen annan dök upp förrän kl 13,25 ... då höll jag nästan på att gå därifrån. Men det var väldigt trevligt i allafall. Vi var bara tre st idag ... Det var Victoria, Hanna och jag... och våra pojkar förstås. Hanna och hennes sambo äger en ekomataffär .... när man pratar med henne vill man helst aldrig äta nått annat än ekomat, är dock dålig på att tänka på sånt annars.  Jag är lite dumsnål!

Nu är pausen slut i Greys.

För bilder från dagen se :  http://frodekjorlingoberg.blogg.se/



Nu säger jag godnatt!

dagens

Nu har jag även klarat av dagens promenad. Den blev lite senare än vanligt, men i och med att vi har "invägning" i morgon så var jag ju tvungen =).

Det blåste som bara den ute ... som tur var kollade jag inte bara termometern när jag gick ut utan jag tittade efter också, så Frode fick ett par joggingbyxor och en långärmad tröja på sig.

Nu väntar Ugly Betty inom två min och Desperate Housewifes inom 1 timma och två min ... Vilken tv kväll tisdagar är !!


Tuff kille i linne finns på bild :  http://frodekjorlingoberg.blogg.se

fika och stan

Therese och Hugo har varit här på fika. Hugo är nio månader nu och är en riktig charmig kille!
Det var nyttigt för mig att se hur en nio månaders håller på, blir till att börja plocka undan allt småtjafs man har... men det är ju lika bra det för egentligen är jag inte mkt för prydnader ... Man blir även medveten när man har en liten som krålar på golvet att man måste dammsuga varje dag ... =)

Efter detta gick vi ut och gick en stund, både Frode och Hugo somnade på en gång. Vi var inne en sväng på Kappahl. Jag hade fått ett sms om att jag hade halva rea priset ... kruxet var att dom hade nästan inga reakläder ... så jag la ner det.

Nu väntar vi på att Jonas ska komma hem.. Han skulle vara hemma kl 16,30 idag, sen sticker han på sin dykkurs kl 17,30 ... snabbvisit ,men jag kan passa på att duscha i allafall

Här kommer kort från dagen

http://frodekjorlingoberg.blogg.se

Är det någon förresten som har nått tips hur man hindrar honom från att suga på tummen ?? Den åker in i munnen hela tiden!!

...

Vi började morgonen med att släpa oss ut för att flytta bilen, dvs vi fick bara nattparkering igår. När vi parkerat om tänkte jag gå att köpa fika men tji fick jag då affären öppnade kl 10. Köpte istället två smörgåsar från smörgåsnisse med mozzarella och parmaskinka. Therese och Hugo kommer ju hit på fika nu kl 11, och det är ju relativt nära lunch måste man ju ändå säga.

När vi gick från bilen bar jag Frode i bilstolen ... vad tung han har blivit !! Det pinsamma är att jag nästan fick blåsor i handen av att bära honom i den ...

Frode är även extremt go nu ... han älskar att sitta med och pratar på som bara den ... skulle va kul att veta vad han säger =)

Denna veckan är jag istort sett själv hela veckan ... Detta då Jonas har börjat sin dykkurs nu. Den börjar kl 18 och slutar inte förrän 22. I dag ska dom vara i nån bassäng. Vad jobbigt det måste vara att vara ensamstående jämt !! Jag beundrar er som orkar !! Även om Frode är världens lugnaste och snällaste kille så blir man ju ändå helt slut av det ansvaret man har hela tiden...

Nu ska jag sätta på kaffe!

trött

Är så himla trött ikväll... känns som ögonen ska snurra runt i huvudet... Det värsta är att Frode inte är ett dugg trött då han sov under hela båtfärden ....

Vi har som sagt varit ute och åkt båt med syrran m fam. Vi var ute och cruisade i södra skärgårn. Helt underbart väder, badade dock inte , det var liksom bara 16 grader i vattnet. Vi fick bla bärga en båt som låg och guppade.. en god gärning! Jag och Viktoria såg ingenting men Singe såg dom som tur va...

Vilka hus det finns nere vid hovås !!!  Skulle ge mkt för att få bo där........ Det är man ju i ofsig tvungen till också...

Nu ska jag försöka få min lille älskling å sova.

Ny vecka !!

Vi började veckan med att vakna kl 5. Dock tog det inte lång stund innan vi båda sov igen. Nästa gång vi vaknade var kl 8,30 ... Vi gick upp rätt så direkt och åt frukost. Både jag och Frode =) ...

Efter detta gick vi ut och gick ........ jag var så nära att gå till delsjön idag men jag hade glömt vattnet hemma och jag tror inte kiosken har öppnat där uppe ännu ..... Det är ju världens mördarbacke upp dit ... får bli på torsdag kanske om vädret håller i sig. I morgon kommer Therese och Hugo hit på fika och på onsdag är det ju mammaträffen kl 13.

Nu ligger Frode ute i sitt gym och jollrar väldigt högt ... Det låter som gråten är nära så det är bäst att gå dit ...



Ute på promenad i värmen!!

För fler bilder se
http://frodekjorlingoberg.blogg.se

RSS 2.0