Vilat på dagis!

Idag har Frode för första gången varit på dagis SJÄLV mellan 9-14. Detta klarade han med bravur men det har varit stora moodswings här på eftermiddagen. Det blir en utmaning att hålla honom vaken till kl 19,30 idag!! Men det blir så bedrövligt tidigt i morgon om det inte lyckas ...

Nu ska jag hoppa i ett skumbad och sen ska vi i väg till Anu och Tobbe på afterwork ... lite lustigt med tanke på att jobbstatusen varit låg, jag är föräldraledig och jonas har semester =)!! Men på måndag drar det igång med full kraft för mig och på onsdag för jonas!! Ska bli lite skönt faktiskt förutom att jag redan har dåligt samvete för Frodes långa dagisdagar ( 8,30 - 15,30 i september och sen till 16,30) Men det är ju så det är så ingen ide att älta!

Nej höpp i badet!

Jobb, dagis och faktiskt hemma en helg!

Denna vecka har bestått av jobb och inskolning av dagis... På jobbet har det väl inte hänt några superspännande saker men däremot så är det väldigt spännande att skola in Frode ... och hemskt på samma gång!! I onsdags var första dagen ... när jag gick förbi tempo höll jag på att vända, skulle min lille gris verkligen in på dagis .. han kom ju nyss!!! Men sagt å gjort så fortsatte jag och vi kom fram till dagiset! Första dagen var det en timma inskolning och första 45 minuterna så släppte inte Frode mitt ben eller i allafall inte min kjol ... sista kvarten tuffa han till sig lite och sprang runt, men hela tiden stenkoll på var jag var!

Idag skötte Jonas inskolningen och det hade varit lite bättre, Frode agerade bara frimärke första kvarten, sen lekte han som bara den .. dock med stenkoll på Jonas!

Daniel bor hos under denna veckan... han har fått en traineeplats på svensk fastighetsförmedling... han verkar trivas jättebra på jobbet! Vi har ju nått som heter Linas Matkasse som kommer varannan vecka. Då är det fem middagar för fyra personer med jätteroliga recept.. det är nyttigt också, ofta lågt gi och ekologiskt ... i allafall detta är en sån vecka så Daniel sa idag ... "äter ni alltid så här go mat" .. nja inte riktigt .. men han kom en bra vecka kan man säga =)

I morgon skulle jag eg på vår årliga jobbfest som kallas för TUR i Sundsvall ... men jag har faktiskt tackat nej!! Mest för att Frode inte behöver mer förändring än vad som redan sker och sen för att jag faktiskt känner att vi har varit ute och flängt varje helg sedan innan midsommar, så jag vill helt enkelt bara va hemma eller i allafall här i götet!!

Nej nu ska jag faktiskt ta mig ett bad, då Frode sover och Jonas och Daniel är ute och fiskar!! Dom fiskar gädda så jag hoppas dom slänger tillbaks eventuell fångst =)!!

Go natt på er!!

Borlänge

Nu är vi i Borlänge. Detta efter en tumultartad hemkomst från Mellerud. När vi kom hem så var Frode seg och gnällig och ville INTE äta!! Det har aldrig hänt förut .. när jag bytte blöja så såg jag att det inte stog riktigt rätt till neråt och efter ett samtal till sjukvårdsupplysningen så åkte vi till akuten på östra. Nu visade det sig att det inte vra nått akut men det var dock en riktigt jobbig hudinfektion som han åkt på så nu har vi fått en salva som ska på morgon och kväll!

Vi åkte till Borlänge igår och det var en lång resa kan jag säga. Eftersom Frode absolut inte får bli fuktig där nere så fick vi stanna minst en gång i timmen och kolla så han inte kissat eller bajsat..

Idag har vi i allafall haft en riktigt skön dag men solning i trädgården, promenad och lite shopping på kupolen. Eller Jonas shoppa roliga saker, jag köpte en potta till frode =)..

När vi var inne på kupolen så fika vi på waynes. jag tog en kycklingwrap och jag kan säga att det gör jag ALDRIG igen!!! Mår så dåligt nu att ni kan inte förstå!

Imorgon ska vi åka till Orsa, till björnparken! Spännande med tanke på att Frode fick panik när han fick se ett får så ska det bli spännande att se reaktionen på en björn =)

KAOS!

I helgen smällde det i Mellerud! En kille från Mellerud på 23 år ( tror jag) hade styrt upp en festival som heter Kaos! Han hade med hjälp av sina syskon lyckats alldeles fantastiskt! Familjen Wallin Perez detta har ni gjort fantastiskt bra !!!!!!

Dom hade inte kunnat ha mer otur med vädret men vi som var där hade väldigt roligt! HOppas hoppas hoppas att detta kan bli ett återkommande event! Hoppas företagare runt om i lilla Dalsland kan se att det äntligen händer nått på dal som inte har med dålig mat, taskig skola eller annan skit att göra. Tänk undrar hur många som vetat nått om Hultsfred om det inte varit för festivalen ??

Jag hade som sagt hur roligt som helst. Det var massa gamla kompisar som kommit hem som jag inte sett på flera år! Min topp 5 lista är :

1. The Ark
2. Mustasch
3. Carolina Wallin Perez
4. Ett reggieband som jag glömt namnet på
5. Markus Krunegård

Jonas som varit på hur många festivaler som helst tyckte det var en riktigt bra festival. Sen var det ju såklart synd att det inte var mer folk ... men gott folk, Peace & Love som i år stoltserade med ca 42 000 besökare hade ca 900 första året. Och så många är jag säker på att det åtminstonde var!!


RSS 2.0