dykning och så

Idag följde jag och Frode med Jonas  och Daniel till Kullavik och kollade när dom gick ner i vattnet. Dom har blivit totalt dyktokiga. Jonas har köpt en dykdräkt som jag inte ens vill tänka på vad den kostar! I allfall som minst 3 par bra slalomskider!!!

Det var i allafall väldigt häftigt att se dom gå ner i vattnet, samtidigt lite läskigt! Längtar lite tills dom kommer hem ..

Just nu är det mkt som händer. Går en utbildning på jobbet som är rätt krävande, måsta säga att den är väldigt svår. Mycket ekonomistyrning i det och det är rätt långt från det jag har hållit på med tidigare.

På söndag ska jag på konferens i Köpenhamn. Den håller på tills onsdag.

Först ska vi bo på admiral hotell och sen ut till nått som  heter hornbaekhus.

Njet, nu ska vi ner till tvn

ett litet inlägg ...

Nu har jag inte skrivit på så himla länge så alla de som läste här en gång i tiden har nog försvunnit =)

 Allt är bara bra med oss och vi har haft en fantastisk sommar. Idag känns det dock som hösten kommit och jag har bara ben, kallt som satan!

Frode är hemma hos mamma och pappa i Mellerud för tillfället. Vi åker upp och hämtar honom på fredag och då blir vi kvar där över helgen. Jag saknar honom så det gör ont i hela kroppen.. Det är det enda jag kan tänka på!!! Det är mkt värre när han åker från oss än när man åker från honom en helg… Men jag vet att han har det väldigt bra och att det är säkert nyttigt också!

 Igår kväll passade vi i alla fall på att gå ut och äta. Vi gick till ”Svarta Oliver” och det var jättegott. Vi var där med bror och svägerska, kul att kunna sitta ner och prata lite faktiskt. Vet inte när vi var tillsammans alla fyra sist.

 Ikväll ska vi gå på bio. Det blir Harry Potter =). Jag och Jonas älskar sådana filmer.

 I sommar har vi annars hunnit med

 Mellerud, Göteborg, Borlänge, Sundsvall, Kreta och sen var det schlutt..

 Fantastiskt har det varit. Men det är inte helt tokigt att vara tillbaks på jobbet heller, tycker det är så himla kul. Det ända är att det blir långa dagar borta från  Frode, men så har ju nästan alla det. Och han älskar sitt dagis! Min chef sa en sak som jag inte tänkt på … Han sa att i Danmark så ser man förskolan som att den är till för barnen, att det är något positivt att gå där för att man lär sig så mkt. Han tyckte att i Sverige ansågs det mer som att förskolan är till för avlastning för föräldrarna och att det är fult att ha barnen där…. Jag hämtar gärna så tidigt jag bara kan men inte för Frodes skull utan mest för min egen, för att jag vill ha all tid jag kan få med honom!!

 Nu kommer jag inte på nått mer att skriva, vi får se när lusten faller på nästa gång att skriva =)  


RSS 2.0