Stress och hemsk film

Idag stressade jag hem från jobbet . . Målade trapp räcken. Sprang till dagis hämtade den lille. . Sen ringde en från banken. Vi vill vardera upp huset och han skulle dyka upp i morgon! Ok . . Hem och städa . . Vips har Frode pillat upp färg burken . Har färg upp till armbågen ungefär . In tvätta av honom . . Få färg på mina nya jeans! Skit oxå! Jag och daniel hyrde en film sen med leonardo di CAPRIO. Skit äcklig! Så nu sover Frode hos mig! Förresten grattis johan! Vilken chans! Vad jag kommer sakna dig!

Nya stövlar ! Upp och ner men jag orkar inte ändra!


ny dag!

Idag mådde Frode bättre så han fick gå på dagis. Han har ju fortfarande den djupa hostan men i övrigt känns han ok.

Jonas har fortfarande inte kommit hem, han kommer vid 20 så det är inte så långt kvar nu... Just nu har Frode det obligatoriska sammanbrottet när han skall sova ... när ska detta sluta ???

Idag har det förresten hänt nått enormt!! Disa och Jonny fick en liten pojke!!!!!!!!!! På Disas födelsedag!! Ingen dålig present det!

När jag kom till dagis idag så var det punka på vagnen, så jag och Frode åkte iväg och köpte ett nytt däck, sen köpte vi presenter till den lillJonny och en cykelhjälm (till Frode) ... så nu ska här bli cykla av!


vab

Idag är jag hemma med en lite krasslig Frode. Egentligen är han hur pigg som helst MEN han är super hes, hostig och snuvig ... Så det kändes inte bra att lämna bort honom, tror nästan inte han skulle fått va kvar! Det är första gången jag vabbar ... det känns ju som man skolkar!! Men det gör jag ju inte ... hade några riktigt viktiga saker idag, men det får helt enkelt vänta. Ska jobba när Frode sover !

Hur ska man nu underhålla en liten kille som klättrar på väggarna redan kl 8,50 ??? Det återstår å se! Känns ju inte riktigt ok att gå ut heller när han är som han är!

Förresten jag tycker ju bostadsmarknaden i Gbg är sjuk MEN satt brevid en tjej på kursen som höll på att buda på en "2:a" (42 m2) i vasastan Stockholm .. Det var inte klart på långa vägar men hon la sig vid 2750 tkr! Räkna ut det kvadratmeter priset!!!

Nej nu ska vi gå ner och pussla lite ...

flyg, kaffe, kurs, kaffe, lunch, kurs, kaffe, kurs, promenad och middag

Sen avslutade vi med lite biljard..

Det var dagen idag, nu ska jag sova, sen börjar kursen i morgon kl 8...

Klockan är 6,15

och jag har vait uppe ungefär en kvart ... Det sköna är att jag har börjat vänja mig vid att gå upp tidigt (trodde inte det gick). Så när klockan ringer kl 6 så går jag bara upp, snoozar inte ens! Och det mina vänner är stort!! Vi pratar om en som brukar kunna snooza i ca en timme och göra övriga i sovrummet galen =)..

Taxin kommer kl 7 och hämtar mig, sen bär det av uppåt till 08-land. (Tror det är 08 därute). Glömmer aldrig när jag gick på högskolan i Sundsvall. Då var det en tjej som var så himla nöjd med att hon var från Stockholm... hon tjatade om det konstant och när hon pratade om varifrån vi andra var så kallade hon det för övriga Sverige .. Glömmer aldrig en dag när jag frågade henne var i Stockholm hon bodde, om det var centralt .. Nja det visade sig att det var Södertälje och att det tog 1,5 h till city för henne =)... det fick hon höra rätt många gånger sen !!

Jag hoppar över frukosten hemma idag, för  jag vet att vi får på planet och då kan jag inte låta bli att äta!

Ha det gött !


Kurs

I morgon åker jag på kurs i Revisorn rapportering i Stockholm. Eller Steningevik rättare sagt. Det ligger närmare Arlanda om jag inte är helt ute och cyklar. Det är bara måndag, tisdag så en natt på hotell blir det. Det brukar vara så himla god mat och fika på ett sånt ställe! Svårt att stålsätta sig! Vet att sist jag var där var det ca 10 sorters kakor (läs bakelser) samt scones till fikat på eftermiddagen ...... mmmmmmmmm. Men jag ska inte ta nått sånt.. Eller i allafll inte mkt av det!

Tänkte faktiskt ta med mig springskorna då det brukar bli lite dötid mellan kurs och middag ... kanske i allafall kunde gå ut på en promenix..




Nu är det bad för Frode som gäller, sen sova!

Min goding


Den goda maten från igår ...




Visst såg det gott ut, vinet fick vi av min kusin Andreas i bröllopspresent och det var såååååå gott!!

Alla ni som var där, nu kommer snart tackkorten ... vi har INTE glömt bort det, men det var lite svårt att välja bara!!!

klockan är nu 7,15. Jag har varit vaken i en halvtimma typ .. Frode likaså ...

Klockan 9 ska jag vara på kontoret för  då börjar pluggandet för revisorsexamen i november.. Dom har beslutat att lägga detta prov den 30 november. På min 30 årsdag!! Jippie!!!!! Dvs det blir då ingen 30 årsfest innan födelsedagen men vem vet om vi kanske drar ihop nått i början av december..

Det tråkiga är att då brukar folk ha så himla mkt ändå med julbord, julfester, lilla julafton mm... så har man en ledig stund så brukar det va skönt å ta det lugnt då! Men vi får se, blir kanske en lite mindre tillställning än jag tänkt från början!

Nu väntas frukost, blir en go frukost idag med roast n toast för i morgon börjar jag med modifast igen!

Liten rättelse . .

En liten kontroll räkning senare så har vi kommit på att det var nio år! Inte 10 . . Haha . . Lätt å räkna fel.

Nu börjar hösten så nu börjar jag blogga igen!

Hej alla ..

Nu har jag haft upphåll ett bra tag så nu tänkte jag sätta igång igen.. har änna saknat att skriva av mig!

Idag skulle jag och Jonas gå ut och och äta, eventuellt skulle några drinkar inmundigas men det blev tyvärr inget av det för Frode är så himla förkyld så det kändes inte ok att lämna bort honom. Men vi ska laga go mat här hemma .. hade dock VERKLIGEN sett fram emot att gå ut!! Mitt liv är helt fantastiskt sen Frode kom men vad jag kan sakna utekvällar på stan, utan nått som helst ansvar ... men sen tänker jag efter och inser att jag har det helt fantastiskt nu!

På måndag ska jag på kurs till stockholm. Bara två dagar så det blir bara en natts övernattning .. sen åker jonas till lund på jobb så nu är vi igång kan man säga

Dagis går skitbra rent utsagt. Skönt !!!!!!!!!!!!!!

Nu väntas potatisgratäng, rödvinssås och nötytterfilé!

JOnas gör Tinas potatisgratäng ... man går typ upp ett kg för varje tugga men guuu va go den är, se nedan :

Kock: Tina Nordström

Tinas potatisgratäng
Ingredienser
Beräknat för 6 portioner
1,5 kg potatis, skalad
5 dl mjölk
5 dl grädde
1 st purjolök
3 klyfta(or) vitlök
olivolja, salt och peppar

Gör så här:

Hyvla potatisen tunt, gärna med tillsatsen till en matberedare. Finstrimla purjolöken och krossa vitlöksklyftorna. Fräs purjolöken och vitlöksklyftorna i lite olivolja utan att dom tar färg.

Häll i grädden och mjölken och låt mjölkblandningen koka upp. Lägg i den hyvlade potatisen och salta och peppra rikligt. Potatis drar åt sig mycket salt. Det ska nästan smaka översaltat.

Koka potatisen tills stärkelsen har löst ut och blandningen har blivit tjock och krämig. Häll upp i en ugnsfast form och baka i ugnen på 180 grader. Känn med en sticka i gratängen för att se om den är färdig. Det tar ca 30-40 min.



Fortsätt gärna och följ mig i min vardag om ni vill för nu är jag igång igen!!

kraaaaaaaaaaaaaaaaam

RSS 2.0