haha

Lite kul ... Imorse skrev jag ju på bussen att Frode inte gick men en ett steg och sen satte han sig ..

Idag har dom tydligen kört hårdträning här hemma. För helt plötsligt kan han gå flera steg. Han är dock inte riktigt medveten om att han gör det och man måste lura honom tex med att lägga nappen eller nån matbit så han tar sig dit ..

Imorgon jobbar jag halvdag. Riktigt skönt!!

Genom dränkt efter en match i ösregn


Buss

Sitter på bussen på väg vill jobbet. Försov mig i morse. Vaknade först kl halv sex och var gör pigg. Inte så konstigt eg eftersom jag somnade när jag la Frode kl halv nio :-). Men ! Jag gick inte upp och då somnade jag ju om. Så när klockan ringde var jag helt slut. Igår spelade jag match med korpen i fotboll. Vi vann med 9 - 0 . Hade inte mkt att göra där bak men jag tror jag fick göra 5 kvalificerade räddningar. Känns skönt att hålla nollan . . . Så himla lätt att en boll slinker in när man inte är så aktiv. Frode tog ytterligare några steg igår men han är så feg ! Hur ska man göra för att få honom att gå eller ska man bara låta det komma av sig själv ? Tycker fortfarande det är väldigt jobbigt att gå i från honom på morgonen. I morgon kanske jag jobbar hemifrån. Vi jobbar bara halv dag. Vi får se. . .

grill

Igår var vi på jakt efter grill igen ... vi har ju köpt en vanlig kolgrill som vi ska ha tills Jonas hittar sin drömgrill ... Tyvärr verkar de grillarna antingen va slut eller kosta en hel förmögenhet, så jakten fortsätter!

 Idag ska Jonas komma in med Frode vid halv fem, för han ska på nått möte. Tänkte jag ska passa på att kolla lite i affärer, brorsan och pappa fyller ju snart år. Linda har jag redan köpt till =) ...

 Idag kom pappa ner med klänningen till oss. Jag ska in och göra justeringar på torsdag nästa vecka.

 Usch börjar få sån panik nu för det känns som jag inte hinner nånting alls. puh ... så mkt att ordna med.


Tjejmiddag

Nu har tjejorna åkt hem för den här gången!

Vi har haft skittrevligt och jag måste säga att middagen blev mkt lyckad (tycker jag själv i allafall! )

Menyn ikväll blev

Förrätt

mango och avokade med en liten hög med kräftstjärtar över
Sen en dressing av sweetchili, olivolja och citron

Huvudrätt

Vitlökskyckling med klyftpotatis

Kycklingen blev gör go ..

Man tog kycklingfilé,k saltade och pepprade, sen pressade 4 klyftor. bredde ut detta över de 6 filérna. Hällde över 4 dl grädde, sen 150 gram parmesan på det. In i ugnen 45-55 min ... Lätt som en plätt

Efterrätt

Hallonsorbét

Nu ska jag väl gå upp och lägga mig men jag är lite uppe i varv. Pratade just med jonas och han var på Locatelli .. Kul att han är ute ikväll nu när jag varit ute och slarvat i två helger i rad !

Nu sitter jag och smådiggar till e-type ... Mellerudstakterna går aldrig ur!!

Imorgon är det Hugges 10 årskalas!

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Jag är så sugen på godis så jag tror jag dör !!! Skulle sälja min själ för en påsa sura bilar!! men som tur är affären stängd och vi har inget hemma ..

Idag följde jag med Frode på babysim. Han tycker fortfarande att det är väldigt roligt men jag tror vi ska göra ett uppehåll i själva simskolejoxet ett tag. Frode tycker det är roligast att sitta på kanten och titta. Han är ju lite försiktig den lille!

Efter detta åkte vi en sväng till syrran då Hugo fyller 10 år idag!

Världens goaste Hugo! Glömmer aldrig när han föddes. Jag var på middag hos vicke och singe två timmar innan vattnet gick. Det var på långfredagen. Sen ringde mamma mig halv sju på morgonen och sa att Viktoria fått en liten, och det var ju 6 veckor för tidigt!!! När mamma ringde var jag på efterfest, det var man alltid i Mellerud på den tiden ... oj vad gammal jag lät nu, men det är jag ju också! Snart 30 ... shit vad gammalt det låter ... lite panik där faktiskt!!

Så om jag helt plötsligt blonderar mig eller tar hål i tungen så kan ni ju pricka av 30 årskrisen för mig!=)

Imorgon ska jag ha tjejmiddag här. Jonas ska på aw så det blir jag och Frode som tar hand om detta event.. Har hittat en go meny på nätet som jag tänkt göra, blir lite spännande för jag har aldrig gjort nått av det förut!

Nä ska ner och se lite på tvn och sen sova!

Tredagars feber

Frode är äntligen frisk från den här hemska tredagarsfebern, som varat i minst 5 dagar! Han har varit feberfri sedan i söndags men nu har en massa knottror på hela den lilla kroppen. Idag har han äntligen varit sig själv igen, den där lilla brötiga killen! Det är så skönt att ha honom tillbaks i fullfart !

Idag har han faktiskt tagit sina första steg !!! Helt underbart var det att se, han har nog ingen aning om att han gick själv i och för sig ... men nu är det nog på gång !! Det var Anu som lockade honom med en cdskiva =) ...

Jag måste berätta en rolig grej . Jag har faktiskt tappat 7 cm i midjan på lite mer än två veckor !! Det känns så bra!

Ikväll har jag tagit efter min systers goda exempel och varit ute och joggat ... Shit va trött jag blev! Det var rätt kallt ute också, kände hur det brände i halsen!

Nej du nu ska jag fortsätta se på desperate housewifes, sen cougertown och sen blir det sova för mig!

Hoppas ni får en mysig kväll!!


Stockholm

I helgen var syrran, Marika och jag i Stockholm. Målet var att hitta tärnkläder samt att ha riktigt roligt!
Vi lyckades med båda delarna

Jag och syrran tog tåget kl 06,03 till Stockholm ... Det började lite kaos aktigt med att porten till garaget var låst och varken jag el JOnas har ju använt nyckeln till detta. Var var denna ?? Hittade den dock rätt snart och då var jag iväg ... tur att man var ute i god tid..

Väl framme skulle vi in i garaget där jag jobbar ... just denna dag hade mitt kort slutat funka ... ok bara att bita i det sura äpplet och hosta fram 300 kr till parkeringsavgift..

Sagt och gjort så satt vi iallafall på tåget ...

'

Väl framme i Stockholm mötte vi upp Marika på scandic sjöfartshotellet ... vi tog oss dit med tunnelbana och hittade helt själva =)... Lite stolta !!

Sen var vi ute på stan och gick i affärer. Hittade rätt snart klänningarna de ska ha, men de visar jag inte här!




Här tog vi en paus i gamla stan innan vi skulle hem och göra oss i ordning..

Sen gjorde vi oss i ordning på hotellrummet! Vi hade haft tur och blev bjudna på middag hos underbara Johan och Josef! Johan sa att det var nått enklare men gud så gott det var ... där var två veckors shakediet åt skogen =)




Sen gick vi på Berns



Marika, jag, Viktoria och Linda

Väl på Berns hade Viktorias kompis Martin satt upp oss på gästlistan på Berns... behövde varken köa eller betala =)



Johan, Viktoria och Martin ( Miss Inga)

En super helg !!!

Måste vi göra om snart igen !!

hemma igen ...

oj oj oj vilken helg! Skriver mer ikväll

Färgat håret

Nu har jag precis färgat håret. Blev bra tycker jag. Ser på dom kallas oss roliga. Ska lägga mig snart för jag måste upp väldigt tidigt i morgon. Frode och jag ska åka till mellerud i morgon vid tre så jag vill vara på jobbet senast sju. Vad länge man är borta från sitt barn på dagarna egentligen. Det känns så hemskt att sen när jonas oxå jobbar kommer han vara mer av sin vakna tid med andra än oss . . Vänjer man sig vid det ? Det gör man säkert. Jag har ju vant mig vid att jobba men jag längtar hela tiden efter honom. Men jag har mer energi när jag väl kommer hem. Nej godnatt !

tidig morgon

Gick upp kl kvart i sex i morse och slängde mig iväg till gymet. Kl 7 så började pumpen... hade verkligen ingen lust idag men jag tvingade mig och utmanade faktiskt mig själv och ökade vikterna i nästan alla övningar.

Efter pumpen vägde jag mig och jag hade faktiskt gått ner 1 kg sedan jag var där sist så det kändes skönt. Jag har ju en deadline den 6 maj då jag ska göra de sista ändringarna på klänningen ... så jag ser ut då måste jag se ut den 12 juni också ... usch vad fort det går! Eller ja både usch och jippie! Men det är så mkt som ska ordnas så jag vet knappt vad jag heter längre.

I helgen ska syrran, Marika och jag till Stockholm och shoppa och vem vet om vi inte går ut en sväng också.

Nej nu ska jag ta tag i jobbet ...

Tjejåterträff

Igår hade vi återträff med gamla tjej gänget i vänersborg. Jag kom till maria vid halv fem tiden. Vi hade skit kul ! Vissa av tjejerna hade jag inte träffat på minst två år och ändå tog man upp vänskapen som att man sågs varje vecka ! På nått sett faller man även tillbaks i sina gamla roller oxå. . Just nu sitter jag utanför hovås skolan och väntar på att hugo ska spela match. Jonas är just nu iväg och kollar grill. Jag hoppas bara att han kommer ihåg att vi inte har världens största uteplats. ;-) . . Undrar vad det är med killar och grillar egentligen ? Frode ligger och sover här breve i vagnen. Han har faktiskt på sig den vårjackan som jag köpte i 1 årspresent. Skönt att slippa overallen.

Det har hänt en del!

Välkommen in!


Före !



Efter



Kök före :






Efter :











Vardagsrum före :






efter









Vi är jättenöjda!

Nu är även renoveringen påbörjad uppe :

Badrummet efter målning. Möblerna är inte uppe på väggarna än men:







Vardag igen

Sitter på väg till jobbet. Åker buss idag. Vi kom hem igår från trysil. Frode tyckte halva resan gick bra. En tredjedel sov han och resten var mitt i mellan skratt och gråt. Igår fick vi ett erbjudande om en plats på den kommunala förskolan i området. Det är den vi velat ha så det känns jättekul. Fast tänk att den lille är så stor redan ! Fy vad jag är trött idag. Stjärnor framför ögonen! Hoppas jag har nått utvecklande att göra idag för annars somnar jag !

Trysil


Trysil !!

Trysil är grymt. Vi har haft supergott väder, ingen vind och jag såg att det stod +17 på en termometer i solen. Fick några riktigt bra åk. Dock är väl inte offpisten nått att hurra för då det inte snöat på ett bra tag! Men vad gör väl det när det är perfekta pister!

Hugo och Cornelia har imponerat grymt på mig! Hugo åker som han aldrig gjort nått annat och Cornelia kommer med en fart så man funderar om hon verkligen kommer få stopp ... men än så länge har hon fått stopp i allafall! Hugo har åkt offpist idag säger han och imorgon hoppas jag få se det!!!

Påsk!

Nu är vi uppe i Borlänge. Kom igår kväll och fick då oxfile och nånslags mkt god potatis. Detta då Jonas och Birgitta har fyllt år. Jonas fyllde ju faktiskt 31 år igår ... shit va gammalt det låter!! Å jag som fyller 30 år i november. Tillhör dock de glada 20+ ännu ... Det gör ju i och för sig Jonas med även om han även klassificerat sig till 30 +.

Idag har vi varit i Nybrobacken och kollat på slalomtävling. Jocke var med. Frode var sminkad som påskkärring



Nu har vi ätit pasta med grillad tonfisk. Imorgon hoppas jag att vi ska åka till kupolen en sväng och shoppa lite. På söndag är det Trysil som gäller! Så skoj!!

Glad påsk på er!

Badrum


RSS 2.0