Stor större STÖRST!!

Jag har beställt en canvastavla på Frode, som jag tänkt ha i vardagsrummet. Efter att ha sett storleken på tavlan (det gick lite fort när jag beställde) så är den nu uppflyttad till Frodes rum istället. Där den blev jättebra!


mamma mamma mamma mamma

Det är det ända som ljuder här på Humlekärret ..  Frode säger det nog 60 ggr/minut just nu. Och blandar det med diska och sitta  och titta ... Imorse kl 2,30 så vaknade han av att han hostade, jag gav honom lite quilla simplex och lite vatten, då blev han gör pigg och satt och sa mamma i olika tonlägen i två timmar!!

Idag har jag varit och gymmat och Frode  fick prova på barnvaktstjänsten på sportlife! Han var ledsen i början men sen gick det bra.

Nu ska jag ner och städa lite, för mamma, pappa,  LInda, Daniel och kanske Ulla och Bosse kommer förbi här sen vid ca 16 tiden. Sen ska jag och Frode på tjejmiddag till Åsa på kvällen. Ska bli mysigt!

Det är väldans tomt när inte Jonas är hemma!!

Vem är ni??

Det skulle förresten vara roligt om ni som läser ville lämna en kommentar, så jag får reda på vem ni är!

kram

Tillbaks från soffan

Äntligen börjar jag känna mig som en människa igen, ända sen jag kom hem från jobbet i måndags em har jag varit som en zombie, inte orkat nått, haft ont i huvudet, ont i halsen, snuvig och ja allmänt ynklig... Jag är lite som en kille när jag blir sjuk, jag blir fruktansvärt sjuk och det är så otroligt synd om mig...

Tränade ju med min PT för första gången i måndags morse, det har inte gjort saken bättre. Jag har sån träningsvärk så att jag nästan inte kan gå, det är alltså helt abnormt!!! Jag gjorde utfall, nånting som kallades för superset med bröst, biceps och triceps, baksida lår, nedre delen av magen överdelen av rygg... undrar om det var det som satte igång det andra? Typ att jag var så otränad så kroppen bara skrek när den fick riktig träning och sa att nu har hon blivit tokig, bäst jag blir sjuk på en gång!! Ja nått var det i allafall.

Men i morgon ska jag till jobbet i allafall... Ska bli skönt! jag avskyr å va sjuk!

När jag la in räkningarna igår så kom jag på att jag skulle kolla vad jag har på autogiro... Då var det en summa på 395 kr som jag inte för mitt liv kunde komma på vad det var, Efter ytterligare undersökningar upptäckte jag att det var mitt gym som debiterade mig dubbelt, För ca 3 år sedan när exclusive öppnade så  uppgraderade jag mitt gymkort dit, det dom då har gjort är att dom bara lagt till en avgift och glömt att ta bort dom andra... Jag har trott att dom här 395 kr har varit en annan sak... Ja i allafall så kommer jag nu få tillbaks 3 års avgifter så det känns himla bra! Känns som bonuspengar även om jag nu betalt dessa så har jag ju inte saknat dom något nämnvärt!


PT

Imorgon kl 08 skall jag träffa min blivande PT! PT för dom som inte vet det är personlig tränare. Jag valde en på mitt hemmagym sportlife exlusive .. jag är smått nervös faktiskt ... undrar hur dålig form jag är i eg?? Jag har fått två timmar av Jonas men tänkte eventuellt köpa till fler sen om jag tycker det funkar. Mitt fokus är på viktnedgång. Vill ligga på ett bmi på 22,5 men ligger idag högre kan jag väl säga! Sen vill jag bli starkare i övre rygg och axlar för jag får ofta ont där!

Igår var vi hemma hos Emma och Marcus. Dom väntar nr två inom kort.. har märkt att det är många som har barn i Frodes ålder som är gravida igen ... jag känner bara att det får vänta nått år el två! Satsar på Frode, Jonas och jobbet just nu och mer hinner jag inte med!!

Jag har  köpt några lampor förresten på ikea till vårat sovrum... har ej bestämt mig för om jag tycker dom är coola eller om det ger lite väl stora redlight vibbar ... vi får se, jonas kommentar var "intressant ljus"

slushpuppie på älven



Sugen på att bada??

middag *2

Igår var vi hemma hos Kristina,Björn,Lovisa och William. William är det nyaste tillskottet i familjen Bjelkstal/Wallström. Så himla go!!! Vi fick jättegod mat där och det var väldigt roligt att ses. Sist gång var ju på nyårsnatten precis innan värkarna satte igång=)!

Idag har jag varit hemma hos Linda och Daniel! Jag lämnade en inflyttningspresent i form av två ljusstakar. Sen kom även Viktoria m familj och då lämnade vi examenspresenten. En ljusstake från Stelton. Skitsnygg om jag får säga det själv!

Det ska bli riktigt gott med  fredag imorgon! Jag har haft så mkt på jobbet ett tag och nu har det blivit lite lugnare, då känns det lite som luften går ur och man blir gör slö! Imorgon kväll ska vi bara sitta hemma och inte göra nånting, på lördag ska vi hem till Emma, Marcus och Noel. Noel är Frodes bb kompis. Dom är födda på samma dag!

Här kommer lite bilder som jag "lånat" av Helenas facebooksida från bröllopet



Tjejmiddaggänget



Brudparet



Vi sjöng en sång för Emma och Martin. Övriga kunde sjunga, jag höll en rätt låg profil där =)

och förresten Heja Sverige i handboll!!!

Trött liten kille

Idag var det en liten trött kille jag hämtade, det blir långa dagar på dagis tyvärr, och idag var det intemkt som var bra!! Jag är själv också trött!

Helgens bröllop var helt fantastiskt. Brudparet var sagolika och festen var kanon!! Lite väl bra kanske för söndagen var det inte världen piggaste gäng som åkte hemåt.

På eftermiddagen var vi i Daniel och Lindas nya lägenhet och fick go mat. Jag försöker ju annars att hålla igen... ska faktiskt boka en tid med en PT här i veckan, tänkte gå dit på lördag om det finns tid. Jag hade ju önskat mig det av Jonas i julklapp.

När vi skulle äta middag ikväll så matvägrade Frode... eller ja han ville bara ha broccoli









Hypnotiserad av nått =)..

Nu har den lille i allafall gått ner för räkning och jag ska sätta mig i soffan!


lunch

Vilken vacker dag det är idag, det er ut som en riktig saga. Idag började jag jobbet kl 7 för jag ska hämta Frode. Vi försöker alltid hämta honom innan halv fem, stackarn han har så långa dagar. Fast egentligen är det inte synd om honom alls. Han älskar sitt dagis, igår ville han inte följa med Jonas hem för att han hade så roligt! Han höll på och rita och greja

 Pratet börjar komma lite nu, men det går trögt tycker jag.

 Nu säger han äntligen mamma!!! Men då har han glömt bort hur man säger pappa, sen säger han mormor och farfar, ost, diska, sitta, vovve, dricka, och många mer ord. Men han sätter inte ihop några ord ännu.

 Imorgon ska jag faktiskt jobba halvdag för bästa Linda tar examen!!! Hon är färdig sjuksköterska och hon har fått jobb! Grattis!!! Så duktig! Gott å ha en sjuksköterska i familjen!

 Vi missar tyvärr hennes examensfest för vi är bjudna på bröllop. Bröllopet ska bli så kul, och vi ska på på stenungsbaden yacht club. Hörde att alla handbollsspelare bor där, men jag känner nog bara igen ledarna =).

 Nej nu är lunchen strax slut, ska hämta en kopp kaffe sen ska jag jobba igen!


Ett litet försök igen

Försöker hitta inspirationen igen till att blogga men det har hänt så mkt så jag har inte vetat var jag skulle börja ..........

Jag har ju börjat ett nytt jobb, Jag är numera Financial controller/Deputy CFO (vice ekonomichef) på ett företag. Jag älskar verkligen mitt nya jobb, har helt underbara arbetskamrater och jag njuter faktiskt varje stund jag är där! Det är fullt upp men samtidigt aldrig så mkt att jag känner att man behöver sitta hela nätter, vilket ibland kunde vara fallet tidigare!

Vi har precis avslutat bokslutet och det verkar ha gått bra, så det känns gött...

Dock saknar jag alla gamla pwc:are ... Ska träffa två på torsdag och äta lunch med dom och det ska bli himla skojigt!

Vi hade förresten lite nyårskalas här också. Vi var sju vuxna och 4 barn. Kristina min beachkompis sitter helt lugnt vid halv två tiden på natten och säger att dom behövde åka hem. Hon var höggravid och hade gått + 6 över, så vi säger typ att det inte var dåligt att hon höll ut så länge, då säger denna lugna människa..." ja jag är inte trött så men jag har sammandragningar med fyra minuters mellanrum",
hade det varit jag så hade jag varit superhispig och/eller livrädd!

I helgen var Jonas föräldrar här, det var himla trevligt.

Min goa bror och svägerska har flyttat hit! Köpt sig en lägenhet i sannegårdshamnen! Jättefin och jag är så glad att dom flyttar hit så vi kan träffas lite oftare!!

I helgen väntar bröllop i Stenungsund!





Ett kort från vår bröllopsresa på Sardinien

Lite bilder





Avslutning på dagis



pepparkaksbak



julaftonsklädda



julafton på stomgatan



julmat



fin



Goding



Träffade Tjana för första gången på fem år



Nyår



Nyår



Nyår



Gott nytt år



Bänkade framför barnen i bullerbyn ..


RSS 2.0