Midsommar!

Nu har vi kommit hem ifrån en fantastisk midsommar i syrrans stuga i Köpmannebro ( Ryrhalvön om man är petig)..

Anu och Tobbe kom och hämtade upp mig från jobbet i torsdags. Sedan åkte vi upp till Mellere.. Det var mkt trafik och dom bygger typ om vägen var tredje meter så resan tog ett tag!

Jonas och Frode kom från Borlänge så de mötte upp oss där! Oj vilken känsla att se den lille gode efter fyra dagar .,, det var även skönt att se Jonas men inte riktigt på samma sätt!!!

Väl framme stannade vi och handlade mat.

Första kvällen satt vi uppe och grillade korv och tjatade!

Väl på midsommar kom tre husvagnar med folk dit ... det var lite läger över oss som bodde där .. liten minifestival kan man säga fast med barn =) .. Vi åt sill, klädde midsommarstång, badade !! (premiär), dansade kring midsommarstång, vissa åkte båt, badade igen, grillade och satt och pratade och drack lite goda drycker..

På midsommardagen var det ungefär en kopia av midsommarafton fast utan sillen och dansen kring stången.. Då kom några kompisar till syrran och Singe dit med sina monster till båtar och så satt man nere vid bryggan och tjata.. Kul !! Frode fick även han bada för första gången på riktigt i år, dock tyckte han bättre om när vi hällde upp lite vatten i tunna vid stugan ..

Jonas la även ut nät och fick upp 8 stora aborrar!! Dom stekte vi idag och oj så gott det är med nyfångad aborre stekt i SMÖR!!

Nej nu sover Frode och Jonas sitter nere och knaprar popcorn.. blir nog några itll mig oxå men imorgon får det nyttiga livet börja igen ...








Jag har tagit typ 100 kort och jag har inte ett enda på Viktoria där hon inte grejar ... det måste varit en jobbig midsommar =)






lite paus

Som ni säkert märkt har jag lite bloggpaus nu... kommer förmodligen skriva några gånger i sommar men annars kör jag igång i höst eller när inspirationen visar sig igen..

Ha en supertrevlig midsommar och en trevlig sommar!!

vårt bröllop

Dagen började kl 9 med att jag skulle till frisören. Cecilia hette hon och var hur duktig som helst!

Kl 10 stormade Viktoria och Linda in, då hade dom hämtat brudbuketten, samt tärn och kavajbuketter



Ca en halvtimma senare kom även Marika och Linnéa dit.

Viktoria hjälpte mig med sminket, Linnéa med lösögonfransar, Marika med att hälla upp "gula änkan" och Linda med hårtips!

Vid 13 drog vi iväg till fotografen inne i stan. Det var killen som tog kort på Frode som skulle vara vår fotograf. Skitduktig. Tror det blev några riktiga bra kort.

Det var då jag och Jonas såg varandra i bröllopskläder för första gången. Jag började nästan gråta när jag såg Jonas... han var så himla snygg!!!!



Efter detta åkte vi bort till kyrkan. Vi smet upp på hotellrummet och så satt vi där, (jag och Marika). Jonas var iväg och åt, Viktoria var iväg och gav sina barn mat..

Sen var klockan helt plötsligt kvart i fyra... jag och Marika hade nästan glömt bort oss och börjat med tjejsnack =) ... ut fort som tusan .. jag fick ju inte komma förräns alla var inne ...

Kom fram till kyrkan och just då var det som någon stog och hällde vatten på oss .. men paraply är bra att ha =)

Väl framme så gick först Cornelia och Hugo in, sen Viktoria och Marika och sist jag och pappa. Där framme väntade min blivande man med sina bestman´s.



Vi hade två solister. Min faster som sjöng Anthem och You raise me up, samt Tom ( en av Jonas mkt bra vänner) som sjöng "Aldrig skall jag sluta älska dig". Det var helt fantastiskt fint!

När vigseln var slut var det sedvanlig riskastning och fotografering




Sedan började festen med en helt fantastisk middag, med en massa tal som var så roliga och fina så ni inte kan förstå.

Syrran och Singes present kom in, en kör som sjöng acapella men gjorde det så att det lät som musik.



Viktoria, Singe,  Linda och Daniel hade verkligen lagt ner sin själ i vår dag och det uppskattar vi mer än vad som går att säga!!



Senare på kvällen hade vi ett band, två kompisar till Daniel. Dom var verkligen skit bra och fick verkligen alla att dansa!!



Festen fortsatte tills kl 1,30 och då gick vi till vårt hotellrum!!

Vår dag kunde verkligen inte på något sätt varit bättre!! Tack alla som fick den at

vår dag igår

Var precis allt jag kunnat drömma om! Vi är så lyckliga!

skriver mer detaljerat sen och vem vet om en bild kanske slinker in!


Det är ju den 12 :e ...

det smäller och det är idag .. jag ska vara hos frisören kl 9, så jag har precis duschat nu ... Än så länge inget regn och jag ser faktiskt små blåa snuttar som tränger igenom molnen ... men så länge regnet vill hålla sig borta är jag sååååååå nöjd!!!

Igår fick jag nästan ett sammanbrott för det var så mkt att göra ... men idag känner jag mig rätt lugn faktiskt !! Skönt...

Nu ska jag ner och äta frukost och sen ska dom få köra mig till frisören...

Det går åt rätt håll!!


Det  går åt rätt håll i allafall, nu hålle rjag på att vika servetter för fullt. Mina släktingar från Minneapolis kom idag. Det var dom jag bodde hos efter studenten i 5 månader. Gud va kul det var att se dom! Dom hade inte ändrat sig alls!!

Nej nu ska jag ner och fortsätta, har börjat lukta hamburgare oxå !! Ikväll kommer Marika och Peter samt Mange och Linnéa.

Mamma och pappa bor hos Viktoria, Thord och Birgitta, samt Jocke har tagit in på hotell.

Shit om två dagar smäller det!!



Lördag 12 jun
kl. 08
13°

8 m/s
12
15°

9 m/s
16
16°

9 m/s
20
13°

6 m/s

Detta ville jag inte se!!!!!

Lö 12 jun
kl. 08
14°

8 m/s
16
13°

12 m/s

5 dagar kvar ..

Oh my g… nu börjar nerverna komma … har vi fixat allt ? Har vi ringt alla? Är allt bokat ?

Inatt drömde jag att jag låg och sola nere på klipporna … helt plötsligt ringer Jonas i panik … var är du frågar han ?? Jag ligger här nere sa jag .. var är du ? Jag står framme vid altaret!!! Sa Jonas.. sen vaknade jag !

 Jag jobbar bara måndag och tisdag denna vecka sen är jag ledig. Och då kommer jag va ledig även veckan efter bröllopet… ska bli skönt, skulle kännas lite konstigt att komma till jobbet måndagen efter som om inte nått hade hänt!

 Idag är det grått i Göteborg, undrar vad det ska bli för väder på lördag!! Hoppas på upphåll i alla fall … men brorsan skulle fixa med ett golfparaply för oss..

 Tänk vilken tur att vi har så mycket snälla vänner och syskon och föräldrar runt oss! Vet inte ( och tror inte) att vi skulle fixa det annars!!

På torsdag kommer amerikanarna hit, samt Marika, Peter, Thord, Birgitta, mamma, pappa och kanske Mange och Linnéa..

 Om ni kollar GP i morgon så finns en annons där om någon skulle vilja sända ett telegram till oss … visste inte att man gjorde sånt faktiskt! Tur att pappa berättade =)


vårfest igår!

Igår hade mitt jobb vårfest, eller sommarfest kan man nästan kalla det. Vi var på Långedrags värdhus. Oj oj oj vad fint det var där! Det var karibiskt tema, riktigt roligt! Lite seg i dag dock ... jag har varit ledig idag och varit ute på Öckerö och hälsat på Elin och Doris.. Frode doppade faktiskt benen och rumpan lite ... hände en liten olycka =) ... han tyckte det var jätteroligt!

Ikväll kommer Viktoria, Singe, Anu och Tobbe hit... Singe ska hjälpa  oss med altanräcket !

Imorgon ska vi till halmstad och fira daniels examen .. gocart och grejer står på schemat!

Njet, ADIOS

RSS 2.0