Sista dagen på mitt gamla arbetsliv


Det blev en Yaris !!!

Den 24 november skall den komma till Toyota Mölndal! Det blev en vit en också!

Så nöjd!!!!

Vilken ska man ta ???

Ca 3000 kr/mån

ca 4000 kr/mån

Toyootaaaaaaa

Nu ska vi iväg och kolla på bil på Toyota!

Den vi har tänkt kolla på är Toyota Yaris ... Den hade fått bästa betyg i krocktest i allafall

http://www.cisionwire.se/folksam/nytt-krocktest-fran-folksam--ny-smabil-sakrare-an-aldre-stor-bil

Det hänger i och för sig också på om barnstolen får plats i baksätet! Det måste ju finnas en möjlighet att åka med Frode också!

Nepp nu ska jag styla håret lite ... sminket är i brevlådan på gamla särövägen så vi får väl ta en sväng förbi där också!

Ha en bra lördag!

Efter regn kommer solsken ( skall tänkas på värmländska )

Idag känns det 10 000 ggr bättre än igår, men alla har vi våra dåliga dagar, mina brukar vara betydligt fler på hösten än på våren!

Vi måste ha en till bil nu när jag har fått nytt jobb. Det går dåligt med allmän kommunikation till Nya varvet faktiskt .. skulle ta nästan över 1 h ... så det går inte! Först tänkte vi köpa en bil, men det har varit 1,5 år med väldigt mkt utgifter (barn, hus och bröllop ), så vi har nog bestämt oss för att prenumerera på en miljöbil från Toyota. Det lutar åt en Toyota Yaris, 5 dörrars. Det blir ca 3 tkr /mån men då ingår försäkring och service, vinterdäck .. Man har den i 3 år och man får köra ca 2000 mil om året. Eftersom vi tänkt ha den som extra bil så klarar vi ju det utan några problem. Sen drar den bara 0,5 liter per mil så det verkar ju positivt! Vi ska i allafall åka och titta imorgon!

Nu jobbar jag bara 10 dagar till ( idag vabbar jag) ... eftersom jag inte har så mkt nu på jobbet ( tar ju inget nytt nu) så tar jag den mesta vabben, sen när jag börjar på det nya får Jonas nog dra ett stort lass där i början för när man är ny vill man ju inte vara borta så mkt! Förhoppningsvis kanske det vänder nu med sjukdomar

Hör och häpna, Frode har bara hostat 3 gånger idag, lite snuvig men inte farligt ... kan det vara så att vi är på väg att bli friska ?? Jag vågar inte tro det!!!!!!!

I helgen ska vi inte göra nånting!Känns väldigt skönt!!! Bara va hemma, leka med Frode!


Nu ska vi ta oss en promenad upp till ica och köpa lite blöjor ... kan bli lite riskabelt annars

längtar ibland tillbaks

Usch idag är ingen bra dag, allt som kan går skit och jag vill bara gråta ...

Just nu står Frode och typ hänger i benet på mig, dom ringde från dagis och tyckte han hostade för mkt där... kände mig som en stor stor bov att jag släppt iväg honom men imorse verkade han frisk .. inget dagis i morgon .. dvs inget jobb heller ...

Vill bara få honom att bli frisk nu, är så trött på allt detta! Det är så synd om honom !

Kommer inte ihåg när man fick sova på riktigt sist ... är så trött!

Tänk vad lätt allt va när man var 20 ... det enda jag oroade för mig då var om studiebidraget skulle räcka till en kårkväll ... jag oroade mig ju aldrig speciellt mkt för tentorna för dom hade jag lätt för...

Idag är som sagt ingen bra dag ...

ditten och datten

Nu är jag tillbaks från kursen och inne i vardagen igen.

Lämnade Frode på dagis idag, det är så SKÖNT att han tycker om sitt dagis!

I övrigt så har jag nu fått ett sista datum på jobbet. Siste oktober gör jag min sista dag som revisor ... shit vad konstigt!

Denna helg som väntar ska bli så jäkla rolig!! Idag stannar jag kvar till 18 på jobbet ungefär ... och kanske inte för att slitens lampa ska lysa utanför att vi har kontorsaw. Blir dock en lugn tillställning för mig, för i morgon!!! Då är det Ladys Night!! Jag har fått det av Viktoria i förtidig födelsedagspresent!!! Ska bli så himla roligt! Jag är laddad till tusen! Har inte varit ute på stan sen Therese möhippa och det var 19 juni!!

Vi ska först ut och äta på El Corazon, sen ladys night och sen helkväll på stan!!

Skönt att jag och Viktoria bor åt samma håll nu så man kan dela taxi!

nej hör ni, hörs sen!


kurs

Sitter nu på ett mysigt hotellrum med utsikt över en sjö och väntar på att få äta middag. Jag är på kurs i Stockholmsområdet. Kursgården heter Såstaholms och är väldigt teaterinspirerad. Alla rum har namn efter skådespelare och regisörer. I källaren finns det utklädningsdräkter så jag tror vi skulle klä ut oss ikväll .. sköj!

Jag går en kurs i fördjupad redovisning så jag finansieringsanalyser och jag är numera väldigt goa kompisar!
Mitt nuvarande jobb var väldigt snälla att jag fick gå den trots att jag sa upp mig i fredags. Men det var i och för sig försent att avboka så det hade ju inte blivit några pengar tillbaks!  Men som sagt väldigt snällt!

Jag försov mig i morse ... vaknade 6.10 och taxin kom 6.15 ... lätt panik eller ?

nej nu ska jag kolla lite på tv i en kvart, sen duscha och sen mat!

kram på er!

Nya tider ........

Det har hänt så mkt denna veckan så jag har inte vågat skriva nått ifall jag skulle försäga mig.

Kan börja med det största!

Jag har fått ett nytt jobb som financial controller/deputy cfo (vice ekonomichef) på ett företag som omsätter ca 250 miljoner kr! Detta fick jag reda på i onsdags. På torsdag morgon var jag där och skrev på avtalet, och på fredag sa jag till min nuvarande chef att jag fått ett nytt erbjudande som jag inte kunde tacka nej till!

Det kändes kluvet att säga till ... jag älskar ju företaget jag går ifrån men jag känner mer att jag går egentligen inte från något utan jag går TILL något!! Det känns också att eftersom jag varit där  i 5 år så var det rätt rent karriärsmässigt att gå vidare ... plus att jag slipper göra provet =)!!

Min chef skickade ut ett jättefint mail så jag började typ gråta när jag läste det!

Men till det roliga ... jag kommer som sagt få jobba som financial controller i huvudsak. Jag kommer göra budgetar, prognoser och studera avvikelser från det förväntade. Sen kommer jag även vara delaktig i boksluten som en slags kvalitetskontroll.

Det känns så spännande att göra nått nytt!!!!!!!!!!!!!!

I övrigt av grejor som hänt är att vi haft en värderingsman här som värderat upp huset så vi knappt har något topplån kvar ... GÖTT!!!!

Sen har jag fått min Iphone 4 ... Mitt nummer har dock inte börjat fungera än !!

Nu har vi besök av Erika och Jonas Bågeman från Malmö. Gör trevligt men det blir nog natta nu..

ha en god en!

kram

RSS 2.0