KAOS

30-31 juli i Mellerud kommer det anordnas en festival i Mellerud. Boka detta, Kommer bli hur bra som helst!!
Kan ju lova att jag kommer vara där i allafall!!

http://ttela.se/ung/latte/reportage/1.580392

Idag är ingen vanlig dag, idag är det min födelsedag!!

Nu är jag officiellt 29 bast!! Kl 09,10 har jag fått berättat för mig att jag föddes 1980 ... Jonas och Frode kom in och sjöng för mig, eller ja Jonas sjöng och Frode hade nått skrik för sig för att han ville ha presenterna =).. Jag fick jättefina trosor av Jonas samt en massageboll till axlarna. Så snällt.

Kl 14 idag åker svarta pärlan och lämnar av Frode hos Jonas, sen bär det av för att hämta upp Helena på hennes jobb och sen styr vi kosan mot Ullared! Ska bli roligt, lite spännande samt lite skrämmande =)


kalais

Nu har alla åkt hem från kalaset. Det var supertrevligt.

Började med att göra femkamp på liseberg. Vi var ju som sagt 14 st så det var fullt sjå att hålla ihop alla då det var folk ÖVERALLT på lisset.. Men vi klarade det. Femkamp är skitkul för då får man nått att göra när man är där ... annars går man ju mest och bara tittar och det tröttnar jag så snabbt på.

Sen gick vi hem till oss där jag (faktiskt helt själv utan någon hjälp) hade gjort italiensk buffe. Bjöd på pastasallad, piroger, lufttorkad skinka, mozzarella och tomat, två olika sorters salami olivier mm mm. Det var faktiskt gott om jag får säga det själv =)..

Nu håller vi på att röja upp men jag har smitit undan =) ... 'Nog sista middagen vi har i denna lägenheten. Lite sorgligt nästan, men samtidigt skönt för oj vad stimmigt det blir på 61 m2 med så mkt folk!! Men trevligt!!



inväntar maten



Efter maten =)... utslagna i soffan



Cornelia är snäll och leker med Frode

problem

Hur ska man få Frode att somna i sängen ? Jag fattar inte hur folk lyckas med det, eller är det bara Frode som skriker så han halvt som halvt blir blå och hulkar och snyftar. En sak är det arga skriket. Det kan jag istort sett stänga ute, men när han gråter på riktigt, dvs han ligger och hulkar och det låter som om världen håller på att gå under, då klarar jag det inte!!

Men han börjar bli för tung för att gå och vagga till sömns ... han väger ju nästan 10 kg nu! Igår gjorde vi så iofsig att han fick ligga i vår säng tills han somnade och sen bar vi över honom, men då är det ju återigen detta problem med att han inte somnar där han vaknar. Då skriker han ju också rakt ut och det är ingen idé att ens tro att han kommer somna om ..

Finns det nån annan metod än 5 minuters metoden ? För den klarar inte vi av!

ja ja nu till nått roligare. Nu ska jag och Frode vandra ner till mitt jobb och hämta en ny mobil. Det blir en Ericsson c901 Greenedition(tror jag den hette) ... har ju jobbmobil så då får man ta vad som bjuds. Det var en 5 mpix kamera så det är ju roligt.

Efter detta ska vi äta lunch med Hoken, alltid trevligt!

Kl 15 är det babysim. Sen kommer de som köpt lägenheten vid 17 tiden och ska mäta lite, tror de ska göra om nått i köket. Kl 22 (ca) kommer Öberg:arna. Blir kanonkul det!

Det var för tidigt

att ropa hej igår ... Inatt har jag haft massa typ feberdrömmar och idag mår jag allmänt kasst. Vill bara lägga mig i sängen och sova men det är ju inte så lätt när man har en 8 månaders kille som inte har lust med samma sak.

HOppas det går över tills i morgon för då kommer fam Öberg hit. Sen blir det kalais på lördag .

två av tre vaccinerade

Nu har även jag tagit den berömda sprutan .... känner faktiskt ingenting ännu men det är väl för tidigt att ropa hej ännu ... tänk om man kunde va en av dom som slipper biverkningar ... gött det skulle va! Frode hade ju lite feber efter sin men det märktes inte på honom. Han var mer gnällig efter 5 månaders vaccinationen.

Idag skulle vi fikat med mammagruppen, men i sista stund hade det blivit byte av tid vilket jag och Frode missade så vi stog och väntade i tjugo minuter och sen gick vi hem ... tydligen kom de andra tio minuter efter oss =/ ... trist!! Dock har jag hunnit städa och handla inför kvällen. Har även fått upp adventsstjärnor och ljusstake!

Jag och Frode gav ju pappa och Jonas varsin hockeybiljett i farsdagspresent. Den matchen är idag. Då farmor inte kan följa med på lördag, kommer hon och mamma hit idag. Så därför ville jag adventspynta färdigt innan dess.

Har även äntligen satt ihop Frodes säng igen efter visningarna. Skruvarna har ju varit spårlöst försvunna, jag visste ju att jag la dom på ett sånt där bra ställe som man skulle komma ihåg. ... Men hittade dom idag. Var i min låda  =)

Ska börja med maten kl 17 har jag tänkt. Tror de åker från mld kl 16,30 ... så då är de nog här vid 18 ... beroende på trafiksituation

skyfall.

Nu har vi varit ute och gått i det värsta regn jag varit med om. Var blöt inpå underkläderna. Frode var ju dock torr ... skulle gett rätt mkt för att krypa in hos honom där.

Vi har även ätit lunch och den bestod i gräddstuvad pytt = Frode, kycklingsoppa = jag ... Jättegott var det!

I em/kväll ska vi över till grannarna. Ska bli trevligt

Måndag

Vaknade första gången vid halv 5 av att Frode gnällde, han somnade om och likså jag. Sen var det morgon kl 7. Jonas skulle ändå gå upp så han tog med Frode och så fick Frode sitta med honom en stund. Det måste vara vädret för jag är så sjukt trött på morgonen. Fast det är lite moment 22 för första gången i mitt liv är jag pigg på kvällen ... jag är ju annars både kvälls och morgontrött ... har liksom min peak mellan 10-14 ungefär =) ... Men nu förtiden verkar jag inte kunna komma isäng.

Nu skall i allafall jag och Frode ut och gå ... Idag var det mätning av midjan ... minskat 4 cm sedan jag började så det känns skönt! Skulle dock vilja att det syntes mer på vågen än vad det gör ...

söndag

Igår var vi hemma hos Sofia på tjejmiddag. Hon bjöd på bakad potatis med tre olika röror. Jättegott. Sen satt vi och pratade och drack vin. Först var det planerat att vi skulle gå ut men när vi skulle åka så ångrade sig alla (utom jag) så det blev till att åka hem istället. Lite synd men det var skönt i morse.


Detta hade jag på mig igår ...

Idag har vi varit på IKEA och kollat på kök, bauhause och kollat på golv och medimarkt = vitvaror.

Jag !! har lagat mat idag. Det blev kreoskgryta med bulgur. Skitgo !! Jobbiga är bara att man vill fortsätta äta när man redan är mätt.

Lägger in lite kort på Frode bloggen


Fredagsmys

Fredag är absolut den bästa dagen på hela veckan. Så himla skönt, hela helgen framför sig. Dock kunde väl dagen börja bättre. Frode somnade tidigt igår kväll och sov faktiskt nästan hela natten. Helt underbart .... MEN... igår kväll kl 22 börjde Jonas och jag skissa på hur vårt nya kök ska se ut... vi blev helt fast båda två och nästa gång vi tittade på klockan så var den 01,15 ... SMART KARRO!!

Gick och la mig strax efter detta men då var jag så uppspelt så att jag inte kunde sova. Kl 06 imorse var det morgon enligt Frode ... inte många timmars sömn där inte! Dock somnade han igen vid 7,45 och då sov vi båda två en timma men jag var så trött så jag mådde faktiskt illa.

Vi har varit i Åsa idag och träffat Linn och Tilde. Tyvärr så somnade inte Frode när han skulle (hade planerat så att vi skulle åka under hans sovtid då han istort sett alltid somnar i bilen, inte idag) så han var lite sådär gnällig som man kan vara när man är för trött. Linn och Torstein hade gjort iordning Tildes rum nu och det var så himla fint!! Längtar så tills Frode får ett eget rum! Ska bli så kul att göra iordning.

Nu har lilleman i allafall sovit i nästan två timmar så jag får nog väcka honom snart. Annars blir det ingen sovning ikväll.

Imorgon väntar först lunch med tjejerna och träffa lille Olle. Då får Frode följa med och lämna present. Sen på kvällen fortsätter det i tjejernas tecken med en tjejmiddag hos Sofia. Ska bli skoj.

7 anledningar att älska morgonträning

Jag är ju med i viktklubben. Har faktiskt lyckats gå ner 2 kg på de tre veckorna jag varit med utan att att försöka allt för mkt. Kanske inte låter så mkt men jag har stått still ett bra tag på vågen nu så det känns skönt att det börjar lätta lite

Hittade en artikel som jag tyckte var bra på deras sida, tänkte dela med mig. Man kanske skulle börja med morgonträning i allafall, synd bara att det är så himla skönt att sova

1. Att träna på morgonen sätter igång din ämnesomsättning. Som ett resultat kommer du bränna mer kalorier hela dagen. Och det bara för att du tränade på morgonen.



2.
Att träna på morgonen ger dig energi. Dessutom får du känna dig stolt och nöjd hela dagen, med vetskapen att du har varit disciplinerad och gjort något bra. Studier har också visat att den som tränar på morgonen blir mer skärpt under dagen. Så genom att träna, tränar du hjärnan.



3.
Om vi säger att du gör träning till en prioritering, borde det inte vara så svårt att gå upp 30 eller 60 minuter tidigare på morgonen, eftersom regelbunden träning leder till bättre sömn. Så småningom kommer du behöva mindre sömn. Och om 30 till 60 minuter känns jobbigt till en början, kan du starta med att gå upp 10 eller 20 minuter tidigare.



4.
När du tränar vid ungefär samma tid varje morgon, speciellt om du vaknar vid samma tid, reglerar du din kropp så att den redan innan du vaknar gör sig beredd för träning. På sikt gör det att det inte kommer vara lika jobbigt att gå upp på morgonen. Du kommer dessutom att känna dig mer alert och redo att köra igång när du vaknar!



5.
Många upplever att morgonträning reglerar deras aptit resten av dagen. De som tränar på morgonen inte bara äter mindre – de väljer också hälsosammare mat.



6.
Människor som tränar regelbundet, upplever ofta till sin egen förvåning att den fastsatta tiden för träning, är något de ser fram emot. Så förutom att de är nöjda över att de tar hand om sig själva, upptäcker de att under tiden de tränar är en utmärkt stund för att planera sin dag.



7.
Att träna det första man gör är också ett smart sätt att se till att träningen verkligen blir gjord. Speciellt om du har ett hektiskt familjeliv där kvällarna kanske ofta består av middag och läxläsning.

Källa: SparkPeople

Sofia Carlberg


måla på våtrumstapet

I vårt nya hus (säger vårt för vi har då minsan betalt handpenning idag), finns ett väl fungerande badrum med badkar!! i den vackra nyansen ljusbrun... Detta hade vi tänkt vänta med att göra om tills dess att kassan ökat lite, men jag gjorde en sökning på google om att måla på våtrumstapet... Detta gick tydligen helt utmärkt om man använder godkänd färg (fanns hos alla större färghandlare) samt att man rengjorde badrummet till max. Sen skulle man vänta i sju dagar innan det fick utsättas för vatten ........ GRYMT!!! Då kan man ju få det skitfräscht. Ett nytt badrumsskåp så är det som nyrenoverat!! Tänk vad lite färg kan göra.

oj oj oj

nu har jag slarvat med att skriva ett tag... Det har ju hänt en del

Det var besiktning av huset i måndags. Det gick igenom så det var himla skönt, min värsta mardröm var ju typ att de skulle säga att hela huset var mögligt eller nått liknande. Men det var inga större fel, lite saker som blir naturligt med ett hus som är över 30 år men som sagt inga stora saker.

Vi tog tåget till Mellerud igår morse. Får passa på nu när man är mammaledig för sen är det ju inte lika lätt att dra iväg en vardag. Vi åkte hem igen i morse kl 10,30. Blev så fruktansvärt besviken på SJ! Eller på dess personal. Alla som nångång försökt åka tåg med barnvagn som packning vet att det är omöjligt att ta sig på tåget själv med en liten i barnvagnen. Kom konduktören gående, så jag frågade snällt om hon kunde hjälpa mig. Svaret blev "det ingår faktiskt inte i mina arbetsuppgifter, om jag skadar mig så får jag inget" ... vaddå skadar sig?!?! Om man har ett serviceyrke då får man ta mig tusan va lite serviceminded också. Annars kan man väl stå längst bak i ett mörkt lager där man inte behöver säga nått till nån!

Nu har vi varit och vaccinerat oss, eller ja det var meningen att båda jag och Frode skulle göra det, men det var slut till vuxna så det blev endast till Frode. Än så länge verkar han inte ha reagerat dåligt på det. Ligger i ofsig och sover nu men det brukar han göra vid denna tiden.

och endast jag är vaken

Både Jonas och Frode sover. Det är så tyst här så man kan höra en knappnål falla.

Igår kväll var Therese m fam och Kristina m fam här. Det var jättetrevligt. Det är ju dock väldigt annorlunda mot när man bjöd hem folk förr. Nu sitter vi allihop på golvet och några av de vanligaste orden är: nej, rör inte den, nu kommer jag och tar dig och tittut... Men det är roligt! Tror dock att nån utan barn eller med äldre barn skulle få smärre panik. =)

Nej nu kan jag inte hålla mig längre .......... Vi har skrivit kontrakt!!! På ett radhus i Skintebo, vi har dock inte gjort besiktningen än så det är väl inte hundra procent klart men så nära det kan bli!! Vi har inflyttning 3 januari och ska vara ute här 4 januari.. Det är helt sjukt vad spännande det är. Det är lite att göra med det men vi ska börja med att göra iordning kök samt ta bort en väg på nedervåningen så att vi får ett vardagsrum där. I dagsläget är vardagsrummet på andra våningen men det kommer bli vårt sovrum sen. Det är 3 sovrum, 1 vindsrum som vi ska ha som gästrum och sen då är det två rum där nere som kommer bli vardagsrum. På framsidan är det söderläge och där har vi en balkong samt veranda, sen är det ett gavelhus med en liten gräsmatta på sidan, den ligger i väster. Baksidan ligger i norr och där delar man en gräsmatta med de andra i samma länga. Här är det staket på båda sidorna så man kan "släppa" Frode när han blir lite äldre och man vet ändå var han är. Själva radhusområdet ligger 5-10 min promenad från havet!! Vi är så himla nöjda. Det är ett väldigt ungt radhusområde också... inte husen men de som bor där. Det finns väldigt många barnfamiljer.

Det finns dagis, skola 1-3, mataffär, vårdcentral, tandvård och pizzeria i själva området.

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LYCKLIG!!!!!!!!!!!!! Trodde faktiskt aldrig att vi skulle hitta nått som passade oss både  i vad vi vill ha och vad vi har råd med!

Här kommer en bild på framsidan:



Nu är man en Svensson på riktigt =) ... ända som saknas är hund och volvo ... vi kör på audi istället och hoppar över jycken!

oj oj oj

Nu händer det grejor.

Men berättar inte vad förräns på tisdag.

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten.

Det ska va gött å leva!!

ont

Igår kväll var jag ju på spinning, det var första gången på över 1,5 år. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv för jag klarade passet, även om jag kände svimningskänslor efteråt! Det var väldigt bra musik på passet så det hjälpte mig nog att klara det! Idag har jag i allafall ont, i rumpan!!! Kan knappt sitta på golvet!

Nu ska jag snart ner och möta upp henne jag köpte underdelen på vagnen av. Hon hade kommit på nu att jag fått fel del, så det blir till att byta. Synd det för jag gillade denna, men men, jag betalade ju faktiskt för den andra.

Så nu kommer vagnen se ut i originalskick igen!

Nej nu blir det lite frukost och sen möta vagntjejen. Kl 15 väntar babysim och beroende på hur budgivningen går nu så är det en ny visning mellan kl 16-17.

Ser väldigt mkt fram emot lördag då Therese, Niklas, Kristina och Björn kommer hit! Med sina barn.

På måndag väntar nog Ullared med Helena. Ska bli spännande!.

Dagen som gått

Vi hade en riktigt bra natt, och jag vaknade faktiskt före Frode. Han fick sova tills kvart i nio, sen var det frukost.

Skickade ett sms till Kristina och frågade om de hade lust med lite besök, och det hade dom. Drog dit. Barnen lekte lite, vi fikade, gick en promenad och sen åt lunch. Det blev Thai idag.

Ikväll ska jag träna kl 18,20. Ska köra ett Rpm pass vilket är spinning om jag förstått det rätt. Shit, änna nervös. Är ju inte mitt livs form direkt.... men jag ska bli!!

Just nu håller vi på och budar på ett hus, men jag har typ slutat hoppas att vi ska komma överst så jag tar det med en nypa salt.

Tycker fortfarande det är fruktansvärt äckligt med han som springer runt i kvarteren här. Öppnar inte dörren för någon jag inte känner igen numera!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6094372.ab

Nytt chassi

Gick ut och kollade blocket där jag såg en likadan vagn som den vi har till salu för 1000 kr ... åkte dit imorse .. dom hade nog tagit en annan bild för chassit var från brio och i kundvagnsmodell och sittdelen var samma märke som vi hade. Men det var nästan bättre. ( En briovagn kostar väldigt mkt mer än den vi har). Så jag slog till. Vi kan använda den gamla sittdelen också så det känns bra.



Nya chassit!

Mamma ringde och berättade att jag fått paket från USA igår. Eller ja, Frode hade fått det. Ska bli spännande när man får öpnna det.

Ikväll ska jag först på visning i Näset, sen ska jag vara barnvakt åt C och H i två timmar. Jonas är i Sthm så han kommer hem först vid 21.

Nu ska jag gå och underhålla min lille son ett tag!

Låst dörr

Nu sitter vi, nästan bokstavligen inspärrade jag och Frode. Dels kan vi ju inte ta oss ut med vagnen då den är sönder. Sen är det ju nån våldtäktsman som härjar i Göteborg. Han går tydligen från dörr till dörr och ringer på, öppnar med frasen "ska vi ta oss en snabbis" och sen är det kört. Så nu har jag låst båda låsen. Tycker det är skitäckligt..

I eftermiddag/kväll ska vi på en visning i skintebo. Är ett rejält renoveringsobjekt men vi måste ju kolla på allt nu.
Ha en go dag .... det ska vi ha, inne!

Skit också!!

Vagnen gick sönder igår, är skitdeppig över det. Framhjulet gick rakt av när det hamnade lite snett efter vi hade tagit ur den ur bilen. Vad ska jag göra nu då ???? Jag är ju ute och går ungefär 50% av min vakna tid... får ångest bara jag tänker på det. Hoppas så att företaget svarar mitt mail imorgon, annars får jag la ringa.

Kanske får köpa en ny ... nytt är ju alltid roligt, men jag älskar verkligen den vagnen!!!! Näe fy, jag vill inte det.
Jag återkommer om det dykt upp nån lösning...

Igår kväll var vi på födelsedagskalas/fest för Singe. En massa syskon till Singe var där (och de är rätt många). Vi blev kvar till 23,30 sen tog  vi bussen hem.. Inte alls tattarvarning när man kommer med en vagn som sitter ihop med silvertejp.

Idag har jag spelat beachvolley. Vann en match och förlora en, betyder antagligen att vi återigen slutar tvåa i serien = går inte upp ... det var så dumt för vi var bättre, men vi fick nerver utan på kroppen typ när vi började märka att vi hade en chans ... Så vi förlorade den matchen med två bollar i varje set ..... blääää

Idag har ju förresten varit farsdag. Jag gav pappa hockeybiljetter till matchen Frölunda-Hv. Frode gav Jonas en likadan så dom ska gå tillsammans. Det var synd att min inte kunde åka upp till pappa men vi träffas ju till helgen!


Nej nu ska jag sova

I huvudet på mig ...

När man är ute och går har man rätt många konstiga, vad ska man kalla det, diskussioner med sig själv i huvudet .. Som idag :

Ekströms kladdkaka med äkta choklad
- det är väl klart att det är äkta choklad, vad är det annars... jag det är klart det kan va nått e ämne, eller kakao ... räknas kakao som äkta choklad.. förresten vem bryr sig bara det smakar choklad ...

Det var min smarta mentala diskussion med mig själv ... det känns som jag löste ett rejält världsproblem där.

I övrigt så har dagen bestått av utvecklingssamtal på jobbet, en snabb fika med arbetskamraterna, snabbt till Linné för fotografering av Frode och sen promenaden. Nu har jag ätit en gör äcklig sallad. Om några timmar ska vi kolla på villalägenheten i Örgryte. Spännande!!

Hemlösa

Nu är det gjort, signaturen sitter på varje papper, underskriften är ditkluddad … vi har sålt!! Vi fick det vi hade haft som mål så det känns jätteskönt. Ett litet problem nu bara, vart ska vi ta vägen ?? Vi ska vara ute senast den 4 januari … helt sjukt..


Det känns hur skönt som helst samtidigt som jag nästan börjar gråta när jag tänker på att vi ska lämna vår pärla. Älskar ju verkligen den här lägenheten. Kommer sakna att ha krypavstånd till avenyn …


Vi ska faktiskt gå och kolla på en fyra i Örgryte på fredag, hyresrätt. .. lite dyr men bättre än å va hemlös. Vi älskar ju Örgryte också =).. Innan Viktoria och Singe flyttade hit var ju det mitt drömområde..


Undrar om Frode kanske kände på sig att vi var lite oroliga igår … han har sovit så dåligt som aldrig förr … vaknat varannan timma och panikgråtit, sen iofsig somnat direkt när man satt sig med honom. Sen har Jonas så mkt på jobbet så jag vill helst inte att han ska vakna, så då går jag upp med Frode och sitter i soffan. Hade nästan glömt va mkt dåligt det går på nätterna..


En kväll som gör skillnad

skulle jag jättegärna vilja gå på. Det är till förmån för Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus. De som uppträder är HÅkan Hellström, Johan Glans, Tommy Nilsson, Robert Wells, Maria MÖller, Stephen Simmonds mm mm ... Men gick in och kollade biljettpriserna och det kostade 1090 kr ... Så det har jag inte riktigt råd med just nu att lägga enbart på nöje...

Idag har vi faktiskt inte nått inplanerat så vi ska nog ut och gå snart.

nu går det framåt ...

Nu har farten på Frode ökat här hemma, han kan utan problem ta sig fram till leksaken han vill ha... dock om den ligger för långt borta så bestämmer han sig för att det är omöjligt och tar en annan leksak ... eller gnäller tills man hämtar den åt honom.

Idag ska vi ha fika med föräldragruppen. Det var även tänkt att vi skulle gå på nått museum men jag och Frode får hoppa det då det är två extra visningar idag. En kl 16 och en kl 19 ... Så vi måste städa igen!! Lovar att den här lägenheten har ALDRIG varit så här ren!!! Du kan sitta och äta direkt på golvet, jag lovar!!! Fast gör du det så får du en smäll =)...

Nej nu ska jag ut och städa köket.

nae

Blev inget med huset ... helt sjukt, det gick upp från 2875 till 3700 ... och då var det inte klart ännu ... Välkommen till Göteborg.

Idag har vi varit och hälsat på mina "gamla" arbetskamrater dvs hisingskontoret. Dom har flyttat till Gårda nu, helt nya fräscha lokaler. Gör fint var det!!

Nu ska jag gå och träna, ska köra så hårt att jag glömmer allt!!!!!!!!!!!!

Halloween

Ihelgen har det varit halloween och vi var hemma hos Anu och Tobbe. Det var jättetrevligt. Där i området hade några ordnat en spökpromenad för barnen, vi var med men jag tror inte riktigt Frode fattade vad som hände =). Vi fick kanonmat och sen satt vi och lyssnade på musik och pratade... Frode somnade vid 21 tiden men sen vaknade han och var väldigt kinkig vid halv ett så då drog vi hem. Men det var en mycket lyckad kväll!!



Jonas och Anu





Fler bilder på Frode finns på Frodebloggen

http://frodekjorlingoberg.blogg.se


Idag har vi haft sista visningen för lägenheten och det är väl imorgon det ska dra igång. Vi får se hur det går... men i och med att vi inte köpt nått nytt så behöver vi ju inte sälja om vi inte får det vi vill ha =)

Vi var även på en visning idag i Västra Lindås. Gör fint var det, men det ligger väl långt bort tycker jag. I och försig sa mäklaren att det tog 20 min med blå express och så är man inne vid Linné ... det är ju rätt ok. Vi får se ... budgivning lär väl börja där imorgon också ...

Nu ska jag ut och kolla när dom lagar mat. Dom är Jonas och Johan (min arbetskamrat)

RSS 2.0