bröllop och så!

Igår var vi på bröllop! Det var en arbetskamrat till Jonas som gifte sig i trädgårsföreningen. Det var superfint och vädret under gårdagen kunde ju inte varit bättre.

Mamma och pappa var barnvakt åt Frode så jag och Jonas kunde vara kvar hela kvällen båda två. Skitkul var det! Det var ett litet intimt bröllop med endast 30 gäster. De hade endast föräldrar och syskon där sen var resten vänner. Det var många bra tal och väldigt god mat. Och paret såg fantastiska ut! I och med att det var borgligt så behövde de ju inte ha psalmer och sånt så deras utmarsch var låten som är ledsången i våra värsta år! Så roligt!!!!



Kristofer och Ulrika



Så här såg jag ut, mycket tack vare syrran då det var hon som i turbofart fixade håret (gör snyggt blev det) och det var hennes klänning =). Tack syster!!



Så snygg var Jonas



Partyt fortsatte fram tills två då alla motvilligt fick gå hem, brudparet hade lyckats boka in en hotelnatt på samma hotell som Madonna =)... Undrar om de träffade henne =)


Nu kommer lite barnsnack så ni som inte är intresserade kan sluta läsa nu.

Frode har ju börjat med smakportioner och favoriten än så länge är morot och palsternacka... alla andra smaker gör han grimaser när han äter. Det händer verkligen nya saker varje dag nu och det är så skönt att han är så med. Dock verkar han ha lite problem med magen ... han stånkar och stönar och verkar ha lite ont. Dock kommer nr 2 som det ska .. I morgon ska vi till bvc för 5 månaders vaccination så då ska vi komma ihåg att ställa lite frågor.

Nu är vi inne på Jonas sista semestervecka. Lite ångest att han ska börja arbeta och jag och Frode ska va hemma ensamma igen. Men livet går vidare som man brukar säga! '

Kommer inom kort in lite bilder på Frode på hans blogg så håll ögonen öppna =)

Kommentarer
Postat av: syster viktoria

GUUD VA SNYGGE DU VA!!!

Härligt att gå på bröllop när solen skiner!!!!

2009-08-09 @ 20:54:18
Postat av: Anonym

Skit snygg!!! Vad duktig du är Viktoria :)

2009-08-09 @ 22:13:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0