Tältsemester på Öland

Nu har vi kommit hem från några superdagar på soliga Öland! Vi åkte i tisdags efter att ha inhandlat ett tält. Vi köpte ett rätt rejält tält från Jysk. Det skulle få plats sex personer i det, två rum och ett förtält. Det var faktiskt lika fint som på bilden även om vi kanske hade en lite annorlunda lutning på det!!

På vägen till Öland var det störtregn nästan hela vägen. Vi stannade på Eurostop i Halmstad och åt lunch med Daniel och Linda också! Frode gick lös som en vilde där inne!! Han är verligen överallt nu.ö Fasen då han inte kunde va mer än en cm från oss är över och nu rymmer han hela tiden ... vet inte vad som var värst !!



Vårt tält ligger i hög där ... 30 grader varmt .. i skuggan... var rätt jobbigt å sätta upp tältet kan man säga!!



Nu är det bara innerrummen kvar .. Visst ser det fint ut!!



Första dagen åkte vi upp till Böda Sand och hälsade på några kompisar som vi visste campade där... Vilken strand!!!!!!! Två mil lång och sanden var så himla fin .. söderhavet nästan!!!



Våra kompisars tält ... de var lite mer avancerade campare än vi...



Är man på Öland får man ju även åka till Solliden !!



Kungen och drottningen !! Notera att det var ca 30 grader varmt ... bra gjort att se så sval ut i en Sverigedräkt då !! Kungen var faktiskt väldigt stilig måste jag säga!!



Det vackra solliden med Jonny, Disa, Havanna, Jonas och Frode i förgrunden!



Havanna och Frode ser på Teletubbies i bilen !!

Under resan var vi även två dagar i Köpingsvik vilket jag kan rekommendera till alla med barn!! Hur långgrunt och fint vatten som helst!! Inget dock för dom som gillar att dyka i !!!



Nu kommer snart Thord, Jocke och Birgitta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0