på allmän begäran =)





Dom här fina sockorna har Farmor stickat till Frode.

 

Nu är det Greys ... dax att grina!



närbild ...


Hemma igen

Nu sitter man hemma i sitt nystylade lägenheten ... rätt tomt är det med alla möbler borta .. men väldigt snyggt! Fotografen var här igår och tog kort, vi skulle få dom i eftermiddag men de har fortfarande inte kommit.. men de blir säkert bra!

Jag har varit i Mellerud över natten. Fick mina nya framtänder idag! Så fina .. nu har jag ett hollywoodleende =) eller ja framtänder i allafall som skulle passa en där =)...

Var faktiskt på gamla hederliga bloms idag och köpte en overall, en jacka, två bodies, fyra par strumpor och vantar. Allt detta för 396,50 kr.. brukar inte prata pengar men var inte det helt otroligt billigt ???!!!

Mina fynd !




söndag = beachvolleyboll

Natten som gick var riktigt dålig!! Frode vaknade typ var tredje timma... jag kunde inte somna om mellan de här tre timmars sovpassen = var så trött när det var dags att gå upp att jag såg kors.

Men i övrigt har han varit en mönsterpojke under dagen. Viktoria passade honom när jag spelade beach så att Jonas kunde greja här hemma. Oj vad fint han har gjort i köket ... kanske kan tänka mig att bo kvar nu =)

Beachvolleybollen började som vanligt med 1 timma träning, då har vi en tränare. Det var mycket teknikövningar idag, inriktning på avslutning.. Första tiden får man öva utan boll, sen med boll. Så fort bollen kommer fram så kan jag men utan så blir jag helt LOST!! Men som tur är det ju en boll med =)

Sen var det i allafall 1 timmas matcher eller ja, det är två matcher med två set i varje. Vi vann allihop. Första matchen spelade vi helt ok, andra spelade vi inte värst bra men vann ändå. Det var lite svårt att spela mot andra laget för de hade en tjej som var med som inte hade riktig kontroll på vad hon gjorde.. Det blir ju gör svårt att läsa deras spel när dom inte riktigt vet själva =)... Men som sagt fyra nya poäng .. Vi kämpar för att gå upp en serie dels för att det är kul att vinna men även för att 7:an spelar 3 timmar senare dvs 17.30 och det skulle passa oss så mycket bättre!!

Nej nu väntar tv .. I morgon och på tisdag ska jag faktiskt jobba, så då ska Jonas vara föräldraledig ! Ska bli riktigt kul att få använda huvudet lite =)

Party igår = seg idag ... men ändå väldigt nöjd

Började dagen igår med att åka hem till Therese. Hennes yngste pojk Hugo fyllde ett år. Så vi var där och fick lite kakor och marängsviss. Så kul att åka hem till henne, vi har ju varit kompisar sen vi gick i fyran så man känner ju varandra väldigt bra!!

Igår var det ju tjejkväll hemma hos Rebecca. Jag hade faktiskt inte varit hemma i hennes nya lägenhet. Den var jättemysig. Kändes mycket större än den etta det faktiskt är. Den var riktigt bra planerad och hon hade möblerat jättesnyggt.

Det var första tjejmiddagen på VÄLDIGT länge som var ungefär som det var förr. Dom senaste gångerna har varit väldigt lugna med tanke på diverse graviditeter, amningar mm mm. Men igår var det party på alla utom en tjej som hade giltigt förfall då hon är gravid i ca 32 veckan ... Men hon kämpade på riktigt bra!! Imponerande för när jag var i den perioden så var jag SÅÅÅ trött!! Men för mig var det nog havandeskapsförgiftningen som spelade ett spel i den tröttheten ... det och de 27 extra kilona kanske =) ... (kan förresten stolt meddela att det endast är 2 av dom kvar nu )



Gårdagens outfit ... hade tryckt upp håret så det var jättelockigt.

Ja i allfall tillbaks till gårdagen så bjöd Rebecca på gör god mat, det var en kavringsskiva med färskost och fikon till förrätt, till huvudrätt en lax/bulgur sallad och till efterrätt var det halloncheescake typ..  till detta var det massa Rosévin =).. Vi satt och pratade länge och lyssnade på musik. Vi 23 tog vi bussen in och gick på Lounge ... Det var kul att bara gå ut men jag måste säga att det inte är någon vidare musik där. Endast nån slags RnB House .. om det nu är en möjlig kombination. Stället var fullt men inte en enda stod och dansade.. Rebecca var modig och gick fram till dj:n och frågade om han inte kunde spela nått annat ... det gjorde han inte, så då drog vi vidare till Hard Rock.. Där var det jättebra musik men väldigt konstigt folk. Men vi var ju ett gäng tjejer så vi hade nog haft roligt var vi än gått.

Vi gick hem allihop vid ca 2 tiden. Jag promenerade hem ... det kommer jag sakna när man flyttar från stan!

Nu är det packning som står på schemat för på tisdag kommer fotografen!!

Vill ha tips

på någon bra concealar som verkligen fungerar... I och med Frodes sovvanor den senaste tiden så ser man ju lite sådär ut ... skulle vilja hitta nån bra concealer som täcker mörka ringar under ögonen... är det nån som vet något bra märke ?? Sett väl mycket på tv när jag tror att sheer cover är min enda räddning ... om ni inte vet vad detta är kan ni gratulera er själva till att ni har ett liv och inte ser för mycket på tv!!

Ljusning ..

Äntligen har halsontet börjat försvinna... antagligen för att jag ringde och bokade tid hos vårdcentralen. Så nu avbokade jag den och kollar om det inte försvinner av sig själv. Man är så himla snabb med att ringa och åka när det gäller Frode men med mig själv är jag gör seg med sånt. Tror liksom inte riktigt på mig själv ens om jag är sjuk ...

I morse tog Jonas Frode mellan 6 - 9 ... så skönt ... då sov jag som en stock, vaknade som en ny människa.

Nu väntar snart babysim i Åby. Frode ska dyka idag igen, underbart att han gillar vattnet så mycket..

Ang husfronten så står det fortfarande still ... kul, pratade med mäklaren... Hon sa att det har skett en prisökning på hus de senaste två månaderna med ca 200 tkr ... I och för sig om det är samma på bostadsrätter så är det ju ok =)... Man kanske skulle sälja bostadsrätten, bo i hyres ett tag tills det kommer nån ny dipp, tror att det kan komma en nästa år vid denna tiden, men så länge VÄGRAR jag vänta med att flytta!! Synd att det ska va så svårt att få tag i en hyresrätt ...

Förresten skärmen till vår stationära dator har kraschat så jag kommer inte åt att lägga in några kort för närvarande ..

Förresten längtar så tills 10 oktober för då ska jag upp till Stockholm, bo på hotell och träffa tjejorna från Sundsvall !!!


budgivarh....tet

Åhhhhhhhhhhhhhh jag blir så matt!!

Vi var ju och kollade på ett hus i söndags som det nu är budgivning på ... Vi har lagt vårt max men det är alltid nån annan som har mer pengar som kommer över! Jag blir så ledsen känns som vi aldrig kommer hitta något!!! Sen kan jag inte fatta vissa människor ....... det är för f.n ett radhus vi budar på ... man skulle ju kunna tro att det var en villa på 200 m2 som det drar iväg..

Det var så fint dock!! Kunde verkligen se mig själv bo där ... det är så jobbigt för varje gång man är och kollar på ett hus så flyttar man in mentalt, och sen skiter det sig! Ja ja nya tag ... Kungsbacka blir mer och mer lockande ... Dock var det svårt att ta sig hem på natten vilket är ett minus tycker jag. I och för sig är man väl inte ute så ofta på natten numera så det ska ju inte ha någon avgörande betydelse ...

I eftermiddag ska jag och Frode fika med mamma/barn gruppen på ett bebiscafe som heter Glädjebubblan ... Kl 17,00 händer det grejor men det kommer jag inte skriva nått om =)



Före styling



Efter styling

Lite bilder på Frode kommer på andra bloggen inom kort

Fortfarande vissen

Läget är lite bättre men fortfarande halvdant. Är väl i stort sett feberfri nu (37,4) men fortfarande ont i halsen och i huvudet.

I går eftermiddag var Jonas iväg och hyrde ett förråd där vi kan ha våra grejor i när vi gjort i ordning lägenheten. Vi kommer nog packa det mesta som att vi ska flytta för vi vet ju att det är bara en tidsfråga. Så vi packar ner sånt vi känner att vi inte behöver. Började med det igår ... men det var kanske inte den ultimata sysslan när man är seg i kroppen .. blev så varm och yr så jag var tvungen att sätta mig.

Vi hyrde en film igår som heter Slumdog Millionaire ...SKIT BRA!!! Väldigt annorlunda men hur bra som helst. Det enda man ska tänka på är att det är ingen film man kan sitta och slö titta på för det händer saker hela tiden!

Slumdog Millionaire


Idag skulle jag ju egentligen spelat beach men i och med att jag hade feber igår och fortfarande on i halsen idag så kommer jag inte spela, känns så J...LA TRIST!! Särskilt med tanke på att vi inte fått tag i nån reserv så det blir VO ...

I stället blir det visning kl 15 på det huset vi var och kollade på i torsdags. Blir kul å se det när man är lite piggare. Mamma och pappa kommer hit också för att ge lite smakråd om de tycker det är värt x antal miljoner! Att det ska va så dyrt ... men så är det!

Ha en skön söndag !

Läget

Ok läget är så här

Förra veckan var Jonas sjuk hela veckan, inte så mkt feber men frossa mm mm

På torsdagen fick jag ont i halsen men trodde det berodde på att jag var trött, körde på som vanligt. Spelade beach mm mm.

Måndag em känns Frode varm. 38,3 i feber ... ringer i panik till sjukvårdsupplysningen (ja det är mitt första barn =)) .. dom säger lite sarkastiskt att även bebisar får va sjuka ... Han blev dock av med febern snabbt, nu hostar han bara och har snuva ...

Onsdag kväll, fruktansvärt trött!! Mamma är med mig hem, jag går och lägger mig kl 21,30 !! Helt slut ... Torsdag vaknar med ont i huvudet, i resten av kroppen, matt och får blodtrycksfall när jag ska göra gröt ...

I natt kl 4,37 ... kollar termometern 38,5 i feber .... stönar till Jonas, snälla kan du va hemma i morgon från jobbet ??

Sagt och gjort Jonas är hemma från jobbet med Frode, jag ligger och vrider mig i sängen (har tagit två alvedon nu därför jag sitter här) ... snälla låt den här skiten ha gått igenom oss tre nu så att det inte börjar om igen!! Så less!!!

Nu är det sängläge som gäller för mig ....... Hoppas ju fortfarande på ett mirakel så jag kan spela beach på söndag!! Om man inte har nån feber i morgon så borde det la gå bra ??

Jobbiga dagar

Det har varit några tuffa dagar nu, både jag och den lille gode har varit halvkrassliga, vilket har gjort att den stora (jag) vill sova hela tiden och den lille (gode) inte vill sova alls. Inte den bästa av kombinationer.

Till råga på allt har jag varit och filat ner mina framtänder då jag ska få porslinskronor där. Torgny (tandläkaren) slet och kämpa för att få ner dom, jag har ju rätt vita tänder och ersättnignen jag fick i väntan på porslinet känns neongula i munnen på mig .. ja ja det är ju bara 10 dagar.

Mamma sov här i natt för Västra götaland landstinget hade nått på svenska mässan. Det var så skönt, för hon tog Frode när han vaknade kl 7 ... och tog hand om honom ända tills hon var tvungen att börja göra sig i ordning ...

Det har iofsig hänt lite roliga saker också ...

Vissa saker börjar falla på plats, men det kommer jag inte skriva nått om =). Sen har vi varit på visning på ett hus vi gillade, skall vi nog vara med i budgivningen men jag tror inte vi kommer få det. Har nog bestämt oss för att utöka sökningen av hus till Kungsbacka också. Där får man ju ett hus för samma pengar som vi är beredda att lägga på ett radhus!

Nu börjar IDOL om exakt 8 minuter. In och bänka sig framför tv:n ... lite te till för den onda halsen och sen är man good to go!

Ny header ..

Vad tycks ?? Gärna konstruktiv feedback!

Dagen som komma skall ...

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i 8 år!! På ett sätt känns det som vi varit ihop i hela mitt liv och på ett annat som vi blev ihop igår ... lika kär är jag i allafall om inte mer!

Idag hade jag tänkt att verkligen komma igång!

MEN!! Näsan den bara rinner, känner hur det börjar gå upp mot bihålorna, så det får bli en lugn dag idag... SKIT OCKSÅ!! Jag som öppnat upp mitt gymkort igen ... Inte nog med att man inte kan träna de drar ju 475 kr i månaden oavsett ..

Var inne och kollade på tabellen nu. Jag och Kristina ligger tvåa!! Nästa vecka möter vi serieledarna så då kan vi om vi har dagen med oss gå upp i ledning =) ... Rätt roligt att man kan bli så engagerad av att ligga i div 8. Som tur är jag och Kristina likadana med det! Vårt mål är att komma upp i femman nån gång för då får man spela på onsdagar =)

I helgen blir det väldigt mycket att göra eftersom på tisdag den 22:e ska en fotograf komma hit och ta kort på lägenheten. Vi måste styla lägenheten så den blir så snygg som möjligt på korten. Vi ska bla köpa nya handtag till köket, nya matter till hallen och sen plocka bort, plocka bort och plocka bort grejor.

Ha en go dag


Helgen och dagen

I går skulle eg jag och Jonas gått ut och ätit. Dock var både jag och Jonas lite halvsunkiga så vi kände att vi hellre sparade det till nån annan gång. Istället blev det middag hos syrran. Singe hade gjort supergod fläskfilé, pasta och ostsås med valnötter! Skit gott var det!! Mamma och pappa var i stan och även brorsan och Linda. Så Hela familjen var samlad =)

Vi såg på programmet "här är ditt liv". Vad bra det var!!

Idag kom vår nya kyl/frys samt diskmaskin. Det blev jättefint!! Vad jag gillar nya saker =)



Nya kyl och frys samt diskmaskin



De här fina blommorna fick vi av Linda och Daniel som grattis till att vi ska gifta oss. Gulliga dom är!!


Idag har det ju även varit matchdag i beachvolleyn. Jag är ju superförkyld men ville inte missa så jag var med i allafal. Träningen var skitrolig, vi har en ny ung kille (kanske ca 17-20 år) som tränare som har vunnit sm . Han var gör duktig på att lära ut. Vi övade mkt fingerslag samt bagger..
Sen vann vi båda våra matcher!! Tror vi är två i serien nu! Gött!

Nu väntar Marie Jungstedt filmen på tv.


En kväll jag aldrig kommer glömma!!

Jonas kommer hem från jobbet och tar kommandot direkt.

- Nu går ni två in och tar på er det finaste ni har.
Oj oj tänkte jag allt fint ligger ju i tvätten =) ... men sagt och gjort

Frode fick på sig ett par snickarbyxor från polarn och en fin grön tröja och jag min svartvita klänning och vita leggings.

- Ni får inte komma ut än! ropar Jonas när han hör mig börja dra i dörrhandtaget

Nu börjar jag bli lite nervös, har en liten aning om vad som är på gång men vågar inte tro det

- Nu får ni komma mina älsklingar, hojtar Jonas.

Jag och Frode smyger ut, riktigt skakig nu ...

Inne i vardagsrummet är det tänt levande ljus, havskräfter ligger upplagda på ett fint fat och det är jättefint dukat.

Först sätter vi Frode i hokuspokus stolen, sen drar Jonas ut stolen åt mig.

Sen kommer det

-Älskling ..... detta säger jag för att jag verkligen vill och för att jag älskar dig mest av allt, inte för att du kan ha nämnt att du vill gifta dig ( det kan ha kommit upp någon gång)

Sen går han ner på knä

- Jag älskar dig mest av allt i världen, vill du göra mig äran att bli min fru

Här börjar jag ju grina och stammar fram ... -jag vill inget hellre!

Frode sitter brevid och säger agoooo och ler lite, som om han vet att det inte är rätt läge att gnälla.

Detta var en av de bästa kvällarna i mitt liv! Jag älskar mina två pojkar mest av allt!

Jobbat!

Idag hade jag ställt kl på 07.00 eftersom jag skulle in och jobba lite på kontoret. Jonas kunde flexa lite med sitt jobb och stanna hemma på förmiddagen. Jag hade ju i ofsig inte behövt ställa klockan då Frode (efter att ha sovit helt fenomenalt hela veckan) vaknade typ varannan timma hela natten!! Första gången kl 12, sen kl 2, sen kl 4,15. sen kl 5,30 (då fick han mat) och sista gången kl 06,30. Sen hade han vaknat för dagen kl 7,30 ..

Jag var i allafall på kontoret kl 7,30. Det var roligt för det var många inne! Sen var det ju fredagsfralla också ... kunde ju inte blivit bättre =)

Nu ska jag städa för det ser ut som aaaaaaaahhhhhhhhhh hemma!! Men det är fördelen med en tvåa, det tar max en timma sen är det fint igen=)...

I morgon kommer mamma och pappa. Längtar för det känns som en hel evighet sen jag träffade dom!

Ha en go fredag!!

ont i halsen men sen borta ...

Vaknade i morse av en grym smärta i halsen ... tänkte "shit nu är svinet här" ... sen gick det 20 min, puts väck!! SKÖNT!, men grymt konstigt! Under de här 20 min hann jag dock avboka öppna förskolan besöket och promenad med två arbetskamrater. Känns gott tråkigt nu eftersom jag inte känns nått nu.

Kl 14 idag ska vi iallafall babysim. Ska bli jätteskoj. Idag ska Frode dyka för första gången ... är lite nervös.

På lördag ska Viktoria och mamma vara barnvakt för jag och Jonas ska ut och äta. Vi har varit ihop i 8 år ...

En riktigt dålig händelse som skedde igår är att vår diskmaskin verkar ha gått över till den andra sidan. Den fastnar på skölj hela tiden. Var inne på elaffären mittemot och han sa att det troligtvis var något fel på programdelen och det var tvungen att bytas .. en prislapp på detta skulle vara mellan 2-3 tkr. En ny kan kosta från 3900 kr ... Det får nog bli en ny, känns tråkigt när man vet att man ska flytta. Nu får man i allafall diska för hand..

En rolig nyhet är det i denna artikeln med tanke på att vi ska sälja vår lägenhet

http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Artikel.aspx%3FArticleID%3D2009/09/10/351932%26sectionid%3Ddinapengar.expressen




5 minuters metoden

funkade idag ... efter mkt om och men så har Frode för första gången somnat i sin säng helt själv

Nu ska jag somna i min!!

Föräldragrupp och fiskgratäng

Natten som gick var inte av denna värld! Frode vaknade kl 3,30 gör pigg, jag har ju bestämt att det inte blir nån mat förrän tidigast 5 på morgonen och det värsta med det är ju att man inte har nått att söva pöjken med! Han låg och pratade i minst en timma, sen fick jag nog och la honom i sin säng... då började ju skrikfesten... men jag gav inte med mig och provade att lägga honom på sidan (efter ca 45 min) ... då slocknade han direkt! Hoppas jag hittat ett sätt att lägga honom men tror egentligen att han bara var utmattad( detta var 04,50). Kl 8,30 vaknade vi sedan båda två, jag helt slut och Frode super pigg.

föräldragruppen började kl 11 så vi gick hemifrån vid 10 för jag tänkta att Frode kunde sova lite innan ... nej nej inte då ... dock slocknade han i mitt knä under genomgången av första hjälpen ...
Efter detta gick vi mammor och åt lunch på ett litet ställe som heter Da matteo ... Det var ett riktigt trendigt ställe om man får säga så, eller ja folket va trendigt, det var typiskt mediafolk .... kände inte riktigt att jag passade in med tanke på att jag var så trött i morse så jag knappt orkade borsta håret, drog liksom bara borsten genom håret och tog på lite mascara, sen var det iväg. Åt i allafall en god sallad

Nu på kvällen har jag gjort fransk fiskgratäng och fullkornsbulgur. Det blev gör gott! Och enkelt var det med.



Snart börjar förresten IDOL!! Jippie!!!

Finns snart nya bilder på Frode bloggen

6 Månader

Idag fyller Frode 6 månader!! Stora killen !! Tänk vad snabbt det har gått, halva tiden på min mammaledighet är nu avklarad ... Känns konstigt men ändå har det hänt så himla mycket!

Idag har lillkillen även firat sin 6 månadersdag med att en tand har trängt upp! En liten vass sak som antagligen kommer göra att vi nog ammat klart =) ... Hade det inte varit för svininfluensan hade jag nog slutat på dan men i och med den kommer jag försöka amma en gång om dagen ett tag till.

Idag har jag och Rebecca varit ute och gått. Rebecca kom tillbaks från sydamerika för en vecka sedan. Hon har varit borta i två månader så vi hade väldigt mycket att prata om. Vi var ute och gick snabbt i massa backar i 1,5 h så jag var gör trött efteråt. Frode fortsatte sova så sen gick jag till Franks och tog en Latté.

Nu har jag precis ätit lunch och Frode ligger och vilar. Jag sitter vid datorn och har tagit en kopp kaffe.

Förresten matcherna gick ok. Första matchen vann vi med 17-9 och 17-6. Andra matchen förlorade vi med 20-18, 9-2 ... så första gick bra och andra gick sådär. Sista setet föll vi ihop totalt. Tror det va den taskiga konditionen (på mig i allafall)

Brukar ju inte lägga ut några kort på Frode här men jag gör ett undantag i dag på hans 6 månaders dag!!



Gott nöjd med paket =)

Fler bilder finns på Frode bloggen

kräftskiva

Jag kan börja med att säga ang huset så blev det ingen visning för säljarna har bestämt sig att vänta med att sälja. STRYK SKULLE DOM HA!! Var så besviken igår

Igår kväll var vi på kräftskiva. Det var skitskoj!! Dock under själva kräftätandet tyckte Frode det var så där, så det blev inte så många kräftor för mig .. men sen gick han ned för räkning kl 21 och sov till 7 i morse!! Jag hade med mig hörselkåporna till honom och satte på dom när han sov! Han såg SÅÅ SÖT ut!!

kl 15,30 i dag ska jag börja spela beachvolley igen!! Jag och Kristina (som är mamma till Lovisa ) ska vara ett lag. Div 8 är vi i!! (Av 9 divisioner). Det ska bli så skoj. Först är det en timma träning sen är det två matcher som max får ta en halvtimma var! Det gäller bara att fräscha upp minnet på reglerna nu igen. Få se nu , inga fingerslag över nät, inga mottag med fingerslag, inga fösningar... sen upp på tå mm mm .. Vi spelar ju bara två i varje lag så det är rätt bra träning faktiskt!!

Sen ikväll kommer Viktoria, Singe och barnen hit... vi ska återhämta oss från kräftskivan med kött, pommes och bea!

tårar ...

Satt precis och kollade på hemnet och valde Mellerud för skoj skull. Då upptäckte jag att min mormors hus fortfarande ligger ute till försäljning. Det står tomt nu men när man kollade på bilderna kom tårarna. Minnena bara rullade fram.. Hoppas det är någon barnfamilj som köper det som gör det så fint man vet att det kan bli. Och att dom får lika fina minnen där ifrån som jag.

Nervös och glad

Börjar med glad! Ikväll kommer tjejerna hit på middag! Ska bli så himla kul. Det är fortfarande osäkert om Frode stannar hemma eller inte, han vill ju hela tiden ner till femman och hänga men jag är lite tveksam ... Nej då men det beror på Jonas, Om Jonas ska på aw så stannar han hemma med mig men om Jonas hoppar aw:n och drar ut till Singe så följer nog Frode med honom. Det går bra vilket som för mig!! 

Nervös är jag för att i morgon ska vi kolla på det hus som kanske är vårt framtida hem ... är nog nervös för att det känns så bra, men sen vet jag ju att jag är typen som skulle kunna impulsköpa ett hus för att det är fint möblerat.., Tur att man har Jonas! Sen ska Singe följa med också och kolla, han har ju haft några hus nu så det känns väldigt skönt! Håll tummarna för oss i morgon kl 11,30!!!

Nu har jag precis bakat en kladdkaka och rensat ur en grillad kyckling. Jag ska göra en kycklingpaj som är enkel och jättegod! Om man söker på tasteline så finns den under rubriken "jättegod kycklingpaj" ... då kan det ju inte gå fel eller hur =)

Man får försöka vara lite mer organiserad nu för tiden och passa på att göra saker medans den lille sover. Ibland glömmer man bort det och blir fast här framför datorn ...

Nu ska jag faktiskt ta och ringa min bror... ha de gött

Trött ........

När Frode vaknade för dagen i morse trodde jag inte det var sant ... Frode har sovit jätteoroligt i natt, vridit och vänt sig, för att typ förebygga ett vaknande har ju jag legat på helspänn och sprungit upp för att ge napp, klappa på mage mm mm... Detta har resulterat i att Frode nog sovit större delen av natten men jag har sovit minimalt lite..

Så Jonas var en pärla och stannade hemma till 8,45 och tog Frode så jag fick sova en timma, utan den timman tror jag att jag svimmat. Nu ligger den lille och sover i min säng ... Gå och lägg dig själv skulle nog de flesta säga men det är så förbannat svårt att lägga sig på dagen tycker jag. Men kaffe fixar detta trötta humör =)

Livet har förändrats en del på ett halvår... några exempel:

Tidigare : Om man skulle iväg på något så planerade jag aldrig nånting
Nu: Planerar i timmar innan, glömmer dock alltid nånting ändå (oförändrat)

Tidigare : Kunde vara trött om jag skulle upp kl 7
Nu: Om jag fick sova hela natten till 7 så skulle jag kunna springa ett maraton

Tidigare : Tyckte det var tråkigt när inget hände
Nu : Det bästa som finns att bara ta det lugnt när ex Frode sover!

Tidigare : Hade inte världens goaste att komma hem till
Nu : har jag det!!


På fredag kommer en designer från hemtrend hit som skall ge oss tips inför försäljningen av lägenheten.. spännande! Sen har jag tjejmiddag på kvällen. Ska bli himla kul å träffa tjejerna igen! Känns som ett helt liv sen!

Visning

Ikväll har vi varit på visning igen. Det var ett jättefint hus i Billdal Västra Lindås ... MEN det fullkomligen stank mögel när man kom in. Mäklaren erkände detta men sa att det endast berodde på badrummet på övre plan. Då frågade jag om det inte kunde vandrat vidare ... det visste inte mäklaren.. Det blir inget med det huset har vi bestämt!

I övrigt har det varit föräldragrupp kl 11. Vi pratade i dag om mat och sömn. Vi fick reda på att man kan köra med nått som heter 5 minuters metoden för att få dom att somna i sin egen säng. Frode har aldrig lyckats somna på egen hand av att man lägger ner honom i sängen, vi måste alltid vagga honom till sömns. Idag försökte jag denna metoden men Frode gick segrande ur detta. Han skrek och grät så att han hulkade och fick hosta ... jag grät nästan själv ...

Vid ett tiden mötte jag upp min blivande lagkamrat i beachvolley. Vi satt och fikade med våra små barn. Hon har ju en tjej som är tre veckor äldre än Frode. Frode och Lovisa satt i barnstolar och fick lunch... Dom var så nöjda båda två!! Dagens lunch för Frode bestod i kyckling med ris.
Det var lite annorlunda prat denna gången mot vad det brukar vara för vi satt och diskuterade taktik och våra svagheter respektive styrkor. På söndag drar det igång! Ska bli så spännande!!!

Nej nu är det sängen som gäller för mig!

Godnatt!!

(kort på Frode på Frodebloggen)

RSS 2.0