Ny soffa och soffbord !


Middag

Nu har vi ätit mat . . . Blev lasagne ! Gott som bara den. I morgon ska jag till mellerud. På kalas. Kul !

snart är veckan slut

I dag fyller min stora syster 33 år!! Eller var det 23 ? =)

Grattis i allafall!

i morgon väntas gruppfest med jobbet. Svärmor och svärfar kommer snart hit och mamma och pappa kommer på lördag. Vi gav dom "toner av taube" i julklapp och det är nu!

Har förresten varit och slutprovat klänningen! Jag kommer bli nått så fruktansvärt snygg om man får säga det själv =) .. nej då men den är faktiskt otroligt vacker!

nepp nu ska jag fila på min morsdagspresent!

göteborgsvarvet

har jag inte sprungit idag, men däremot har jag varit och kollat på det! Helt sjukt bra väder och jättemkt folk. Har upptäckt att Frode brås på mig och har lite ont av när det är varmt.. han blir liksom lite borta, det blir jag med!

Vi har även suttit på balkongen och solat en sväng, sen har vi grillat tillsammans med två kompisar till Jonas som sover hos oss. De har sprungit varvet idag och tog sig igenom! Sarkt gjort måste jag säga!

Det är så trevligt när man står ute och grillar, alla grannar var i stort sett ute idag, och alla är hur trevliga som helst. Det är nästan lite som när man campar i och med att vi har gemensam trädgård.

Nu har Jonas och de två kompisarna åkt ner på stan, så jag och Frode är helt alena, rätt skönt det med ibland =).. i morgon väntar beachvolley inomhus ... skulle hellre va ute om det är sånt väder som det har varit idag!

jobbig dag

Idag har varit en riktigt jobbig dag, men nu är man hemma så det är skönt! Frode ville inte somna så jag höll på att lägga honom i 1,5 h ... Gott trött på slutet ..

Jonas är och hjälper Singe med nån bil han hade köpt. Så han blir nog sen ...

Nu ska då jag sova i allafall!

Pappa ska följa mig ...

Idag pågår en stor debatt i tidningarna om kronprinsessans val att hennes pappa kungen skall följa henne fram till altaret.. Det är ett ramaskri utan dess like ..

Kvinnan klarar av att gå själv till altaret säger vissa, andra säger att det är en tillbaka gång på kvinnans fria val ... men jag måste fråga, är det verkligen det ?

Är inte det MITT FRIA VAL som kvinna om jag vill involvera min pappa i min vigsel eller hon sin pappa i hennes vigsel. Varför just pappan frågar man sig då ? Varför INTE frågar jag tillbaks ?

Det är väl det som är så bra med vår självständighet... att vi kan göra de val vi vill! Vill vi vara gammaldags på vissa delar, SÅ KAN VI DET! Vill vi inte så SLIPPER VI!!

Pappa ska följa mig till altaret, inte för att lämna över mig för att jag var hans ägodel, utan för att jag tycker det känns fint och tryggt med han sällskap längs altargången!


Forts ...

När jag andats ut så serverade Viktoria alla mousserande vin, och sen tog dom mig ut på en ögonbindelspromenad.

Efter det fick jag ta modellkort! Skitkul verkligen ... Jag var målvakt, aftonklänningklädd, dagen efter klädd och tillslut temat för dagen Carola!



Tänk om man såg ut sån dagen efter =)



Det var verkligen jätteroligt att ta sådana kort! Ska bli kul att se resultatet ..

Efter det tog vi bussen in till stan .. jag hade min lilla bergsprängare med Carola på ..

Sen fick jag uppträda med Carola musik som komp, I tunneln mellan centralen och femman och mitt inne i femman!! Det värsta var i tunneln för då hade jag ingen slöja och dom andra lämnade mig !!!! Så folk trodde ju att ja va galen ... Det var jag nästan också .. hade ett överflöd av energi!

Sen efter det bubblade vi på ett litet spa, sen en kanongo middag på Thats amore. Efter det drog vi till karaokebaren i majorna och sen avslutades kvällen på Helenas 30 års fest!!

Hade så himla kul och är så tacksam att man har så goa kompisar och världens bästa syster som ordnar en sån här sak! Love you all !!


Möhippa

Shit vad dom lurade mig !!!!!! Jag hade ingen aning

Jag fick ju reda på att det skulle vara svensexa för Jonas för ett par veckor sedan .. jag skulle få iväg honom till ica kvantum kl 10 .. det värsta var ju att det var Jonas dag att ha sovmorgon på, han var gott sur på mig när jag tjatade om att jag skulle träffa therese inne på stan 10,10 och jag fick absolut inte vara sen! Mange hjälpte mig som tur va och sa att vi skulle åka ..

Kl 9,55 var vi där, Jonas fick gå in och hämta mitt paket ... vilket var en upplåsbar barbara .. Jag skrattade jättemkt! Viktoria skickade ett sms till mig och sa att hon hade satt på kaffe, jag skickade ett sms tillbaks och sa att jag var påväg ... då ringde hon och frågade om jag kunde köpa lite fikabröd, hon hade ju lovat Cornelia och Hugo att vi skulle fika .. Sagt och gjort, stannade vid shell..

När jag kommer till Viktoria så går jag in och hon springer runt i morgonrock .. jag hade ju fått uppgiften att jag skulle lägga i färg i hennes hår ... Där borde jag anat oråd ... jag är kanske inte direkt den man frågar om hjälp med för nånting som har med hår att göra =) ... Men intet ont anande kommer Cornelia ner med ett litet finurligt leende ..
Sätter på stereon med Carola .. och ner för trappan kommer massa av mina tjejkompisar ! Jag blev helt skakig ... var tvungen att sätta mig ner .. fattade verkligen ingenting

Forts följer ...

Innan vårruset!


Efter vårruset! Frode sov hela vägen.


Vårruset

Idag har vi sprungit vårruset ! Det gick över förväntan. Vi var ca 50 tjejor från det företag jag jobbar på som sprang eller gick. Jag hade med mig Frode och tänkte börja springa och sen gå, men jag orkade hela vägen!! Är så nöjd med mig själv!

Hade till och med kunnat springa fortare men det är så många som ställer sig i fel grupp, och börjar gå nästan på en gång.. man blir sjukt irriterad på dom !

Igår byggde förresten Jonas, Singe och Daniel vår altan! Jag ska ta några kort på den i morgon, orkar inte idag!

Nu ska jag gå ner och se på kommisarie Winter ... började nio men vi spelade in den.

Lägger in ett kort alldeles strax från vårruset taget med min mobilkamera!

man får se det positivt ...

han är ju gla iallafall ... Men klockan var halv sju .. det är inte ok på en lördag, eller nån annandag heller för den delen!

vi är i´Mellerud på kalas helg .. Jonas och Singe ska på nån herrklubbsaktivitet idag och åker vid halv elva. Egentligen är det hans tur att gå upp men med tanke på vad dom ska göra idag så är det kanske bäst han får sova lite till.

Idag är det cruising i Mellerud. Tycker det kan va kul och gå upp och kolla på bilarna!

Nej nu ska jag gå och ta mig en shake, sen funderar jag på om man ska passa på i denna tidiga timme med att gå ut och gå ... bränna lite av de ca 1000 överflödiga kalorier som jag åt igår ..

ja så får det bli .. Tjipp

Fotboll

Har precis kommit hem från korpmatch i fotboll. Vi vann idag igen =)!! Med 6-1. Dom vi mötte var faktiskt riktigt bra, men vi var bättre !!

Idag hade jag även lurat med mig syrran! Det var första gången  vi spelade ihop sen Melleruds damlag var nära att gå upp i 3:an .. Då hade vi Lars Ryman som tränare ...

Jag hade inte jättemkt att göra i första halvlek, släppte dock in ett mål ... surt tycker jag ! I andra gick det bättre, hade mer att göra och fick göra några publikräddningar .. =)

Imorgon ska jag in och göra ändringar på klänningen ... nu kommer det svåra. Nu måste jag hålla mig i den vikten jag är i nu ... Får inte gå varken upp eller ner ... Skulle vilja tappa 3 kg till men men ..

Frode är så go nu ... hans favoritlek är att smyga ... han kryper fram bakom ett hörn och så när man ser honom så skrattar han och kryper tillbaks . En annan favvo lek är riva ur saker ur lådor.. Strumplådan samt Jonas kalsonglåda är favoriter .. Ligger ständigt en hög med sådant på golvet!

Idag har vi ätit lax och potatis till middag. Till detta en romsås. Gott!

länge sen nu!

Oj vad dålig jag varit på att blogga nu på ett tag! Det har liksom varken funnits tid eller ork för det!

Nu skall jag i allafall ner och se på ugly betty strax ... har spelat in det med boxen!

Idag fick vi utrymma jobbet för det var bombhot mot barken viking ... först kom polisen och sa till oss att dom närmast fönstret bara skulle flytta sig .. jag satt typ tre meter därifrån, kändes väldigt tryggt att sitta kvar då =) .. nja! Men efter ett tag sa dom till alla att gå därifrån! Det roliga är att man tar inte direkt sånt på allvar .. Man liksom skrattar lite och fortsätter arbeta typ .. tänk om det verkligen va nått!!

Sen undrar man lite vad det är för miffo som bombhotar den båten .. känns väl inte så väsentligt kanske!

I helgen väntar kalas för bror och far! Undrar vad jag ska köpa till dom ... blir spännande, för dom i allafall!

I söndags var vi på liseberg tillsammans med syrran. Frode körde farfars bilar samt åkte elefant




Snor en bild från vickans facebook ..

Har inte orkat läsa in mina bilder ..

Jag är så trött hela tiden, undrar om det är den här förbannade bantningen som gör det .. ja ja iövermorgon så ska jag in och göra ändringar på klänningen, så då får jag varken gå upp eller ner sen . Hade gärna velat tappa ca 4 kg till men är faktiskt rätt nöjd nu! Inte ofta man är det !

Idag har vi förresten varit och träffat kantorn också! Det var en glad prick!

Nej nu väntar ugly, sen desperate och avsluta med couger town .. Gott e de!

RSS 2.0