Till borlänge sen sundsvall

Nu är vi på väg norrut. Först ska vi till borlänge. Där är det bröllop för en barndomskamrat till jonas. Tyvärr får han gå själv då Frode fick feber igår kväll. Idag har han fortfarande och vi vill inte lämna honom hos någon annan när han är sjuk. Tråkigt men sånt är livet som småbarns förälder. På söndag åker vi vill sundsvall till kompisar. Ska bli så skoj. Vid bröllopet så pratade man ju inte så mkt med nån. Nej nu ska jag roa sjuklingen. Kram

Tältsemester på Öland

Nu har vi kommit hem från några superdagar på soliga Öland! Vi åkte i tisdags efter att ha inhandlat ett tält. Vi köpte ett rätt rejält tält från Jysk. Det skulle få plats sex personer i det, två rum och ett förtält. Det var faktiskt lika fint som på bilden även om vi kanske hade en lite annorlunda lutning på det!!

På vägen till Öland var det störtregn nästan hela vägen. Vi stannade på Eurostop i Halmstad och åt lunch med Daniel och Linda också! Frode gick lös som en vilde där inne!! Han är verligen överallt nu.ö Fasen då han inte kunde va mer än en cm från oss är över och nu rymmer han hela tiden ... vet inte vad som var värst !!



Vårt tält ligger i hög där ... 30 grader varmt .. i skuggan... var rätt jobbigt å sätta upp tältet kan man säga!!



Nu är det bara innerrummen kvar .. Visst ser det fint ut!!



Första dagen åkte vi upp till Böda Sand och hälsade på några kompisar som vi visste campade där... Vilken strand!!!!!!! Två mil lång och sanden var så himla fin .. söderhavet nästan!!!



Våra kompisars tält ... de var lite mer avancerade campare än vi...



Är man på Öland får man ju även åka till Solliden !!



Kungen och drottningen !! Notera att det var ca 30 grader varmt ... bra gjort att se så sval ut i en Sverigedräkt då !! Kungen var faktiskt väldigt stilig måste jag säga!!



Det vackra solliden med Jonny, Disa, Havanna, Jonas och Frode i förgrunden!



Havanna och Frode ser på Teletubbies i bilen !!

Under resan var vi även två dagar i Köpingsvik vilket jag kan rekommendera till alla med barn!! Hur långgrunt och fint vatten som helst!! Inget dock för dom som gillar att dyka i !!!



Nu kommer snart Thord, Jocke och Birgitta!

På väg till öland för tält semester. Huset utlånat till vänner.


Konstig fas ...

Nu är jag snart på väg in till jobbet.

Igår em ringde Kristina och frågade om vi inte hade lust att grilla en sväng, dom kom hem till oss vid sextiden. Dom fixade kött och korv och vi fixade tillbehör.

Frode är inne i en konstig och rätt jobbig fas. Han är supergo när vi är ensamma med honom eller när det är äldre barn med men när det är barn i hans egen ålder så blir han supergnällig.. Sen kan man inte gå ifrån honom mer en 1 meter för då är det som att världen har rasat...... Tror dom flesta kommer in i denna fas men dom gör det runt 10-12 månader. Frode är ju snart 16 månader så vi hade trott att han skulle hoppa över den fasen ... men tji fick vi!

På lördag ska vi på bröllop till Therese! Ser verkligen fram emot detta!

Ha en bra dag!

Gillar jordgubbar


årets kanalyra avklarad

Denna helg har spenderats i Mellerud. Helt otroligt varmt har det varit. Vi kom upp i torsdags morse, då Jonas körde mig, Frode, Cornelia och Hugo hit.. Resan började ju inte så värst bra i och med att vi fick punka på bilen lite söder om Frändefors... Tristessen var stor när vi blev ståendes i 1,5 h mitt i skogen ...

När vi väl kom fram så åkte vi ( C, H, F och jag) ner till Vita Sannar. Ingen badade men det var jätteskönt där nere. Det är ju en sandstrand som är helt enorm där (för å va Sverige)

På fredagen så var Hugo med en kompis och jag, Cornelia och Frode hängde i trädgården och solade och badade i en plastpool som mamma köpt . Sen gick vi upp till köpingen där kanalyran hade börjat. Där köpte jag en klänning, lite leksaker till Frode. Sen på kvällen var det kalas för Thomas (fyller den o juli) ch mamma (2 juli) ute i anolfsbyn. Vi var kvar där tills 2,15 !!! Fattar inte vart tiden tog över.

Sen blev det lördag och då åkte jag, mamma, pappa och Frode ner till Vita en sväng igen. Denna gång badade vi i 15 gradigt vatten. Men det var ju ca 30 grader i skuggan så det var helt ok.
Sen gick vi upp till köpingen, där uppträdde Magnus Carlsson (alcazar Magnus). Han var jättebra tyckte jag!

På kvällen var vi bjudna till en Lotta och Jocke och där var det förfest innan vi gick upp till öltältet och wärs.

Jag hade jätteskoj. Nu väntar vi på att Jonas ska komma hit. Han har ju varit på peace and love i Borlänge. Det har varit bra det också! Nu saknar jag honom väldigt!!

RSS 2.0