hemma igen

Då var man hemma igen från ett toppendygn hos Daniel, Linda och Charlie. Åkte vid 10 i morse för Daniel skulle till skolan och Linda var på sin praktik på sjukhuset. Hon började kl 6,30 tror jag ...

Nu har jag storstädat lägenheten. Tom torkat golv. Dock ser man ju återigen att vi bor för litet! Det är ju liksom bara å ställa tillbaks alla grejor och så ser det lika stökigt ut igen. Nu luktar det dock rent i allafall och man behöver inte oroa sig för att Frode ska få i sig nått olämpligt.

Förresten om det är någon som är intresserad av vår lägenhet så kan ni gå in och kolla på hemnet och sen komma och på visning. Vi har trivts och trivs så himla bra men som sagt för tre börjar det bli för trångt:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/534736

Nu ska vi på visning kl 17. Pappa är här nere hos en klient idag så han ska följa med mig. Skönt!! Funderar på att shockhöja på engång och hoppas att dom tar det =)...

Kommentarer
Postat av: Louise

Vilka snygga bilder de hade tagit på lägenheten! Frodes grejer syntes ju inte alls... Ni måste burit runt en massa saker. Snyggt jobbat!

2009-10-20 @ 14:54:37
Postat av: Sandra

Jättefina bilder. Bilen på dörren var grym. Lycka till o hoppas det blir många som budar! =)

2009-10-22 @ 13:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0