lördag ..

Vädret är lite si så där ute, pratade med mamma för en liten stund sen och hon sa att det vräker ner i Mellerud. Beachvolleyn har dom flyttat till rådahallen. Det svider lite i Mellerudshjärtat att inte vara hemma denna helgen, men vi har varit ute och flängt så mkt så det är skönt för Frode att bara vara hemma och ta det lugnt.

Jonas är på svensexa idag. Fick precis en inbjudan om att gå på grannens 30 års kalas. De har öppet hus. Tror bestämt att jag ska gå dit en sväng. Nu ska snart den svarta pärlan ta sig ut till förorten och hälsa på syrran. Vi glömde regnskyddet där och då det ser lite osäkert ut på himlen vågar jag mig inte ut på någon promenad.

Frode ligger just nu och sover. Han är så otroligt go nu. Idag har han för första gången ätit riktig mat (eller ja burkmat). Det som stod på menyn var potatis och majs (puré). Han tyckte det var hemskt konstigt först men sen smakade det rätt så bra. Han satt i hokuspokus stolen när han åt. Skulle tagit kort men Jonas har med sig kameran på svensexan.

ha det så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0