Grebbestad

Vi kom iväg vid 12 tiden igår och anlände till Grebbestad vid 14 ungefär. Frode sov hela vägen dit. Väl där sken solen !!! Vi gick runt på bryggorna och myste, åt på en uteservering. Sen köpte vi en massa räkor och krabbklor och åkte iväg till campingen. Vi har fått en liten stuga som ligger med utsikt mot havet. Det är ju väldigt långt från vad vi är vana med nu i och med Spanien stugan ( högsta kvalitet på allt, dusch och toa mm). Denna stugan är ju mer endast funktionsduglig men utsikten gör ju att det är värt det. Duscha och gå på toa får man göra i ett separat hus med övriga campinggäster. Helt ok.

När vi kom fram till campingen så möttes vi av en skylt där det stod "Räkfrossa 129 kr". Våra räkor kostade 249 kr kg så det hade nog varit bättre att ta deras erbjudande. Men köpt är köpt och vi hade gör mysigt. Vi gick dock till utserveringen och tog ett glas vin och en öl. Jonas tog ölen och det var en riktigt stor en ... (Jonas kallar sådana öl med handtag för pappaöl) En liter öl ... Men det var nog lite väl bra för den var ju avslagen innan han kommit igenom den.

Dock var natten inte så himla bra !! Det är två 80 sängar som är fastspikade så man kan inte köra ihop dom. Jag och Frode delade en säng och den lille grabben kan konsten att ta plats ... Har nog sovit max 2 timmar i natt tror jag. Kl 3 kom det hem några från krogen och dom började spela Brucan på högsta volym. Det var dock helt ok eftersom vi ändå var vakna så var det ett litet trevligt inslag! =)

Nu ska vi nog åka på en utflykt till Fjällbacka och kolla om man känner igen sig från Camilla Läckbergs böcker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0