.....

Igår överaskade Jonas mig med att vi skulle ut och äta. Han hade bokat ett bord på en Karibisk restaurang som ligger mitt e mot operan. Jättemysig var den!
Till förrätt åt jag tigerräkor och till huvudrätt åt jag anitilopfilé!! Hur gott som helst. Kan verkligen rekommendera den men jag kommer inte ihåg vad den hette =).

Om man vill dit kan man söka på karibisk restaurang och centrum på restaurangguiden.

Vi var väl klara där vid ca halv tio och då bestämde vi oss för att ta en sväng till Casinot, det var superlänge sen jag var där så det var skoj å komma dit.  Det gick bra för oss men jag fick lite småont i magen och blev lite skraj så då åkte vi hem. Nu har dett gått över i allafall.

Ikväll är det tjejmiddag hos Helena. Så jag ska alldeles strax börja mission impossible att se respektabel ut ... vi får la se hur det går.

Var förresten hemma hos syrran i förmiddags och hälsade på Cornelia. Den stackarn har brutit armen så jag var där och lämnade en present till henne. Men hon va lika pigg och glad som vanligt.

På eftermiddagen idag har jag träffat Anna Nordin som är i stan ihelgen. Vi var och åt lunch på café Vallgatan och sen har vi varit en sväng på liseberg. Skoj ...

Det var nog allt för denna gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0