och endast jag är vaken

Både Jonas och Frode sover. Det är så tyst här så man kan höra en knappnål falla.

Igår kväll var Therese m fam och Kristina m fam här. Det var jättetrevligt. Det är ju dock väldigt annorlunda mot när man bjöd hem folk förr. Nu sitter vi allihop på golvet och några av de vanligaste orden är: nej, rör inte den, nu kommer jag och tar dig och tittut... Men det är roligt! Tror dock att nån utan barn eller med äldre barn skulle få smärre panik. =)

Nej nu kan jag inte hålla mig längre .......... Vi har skrivit kontrakt!!! På ett radhus i Skintebo, vi har dock inte gjort besiktningen än så det är väl inte hundra procent klart men så nära det kan bli!! Vi har inflyttning 3 januari och ska vara ute här 4 januari.. Det är helt sjukt vad spännande det är. Det är lite att göra med det men vi ska börja med att göra iordning kök samt ta bort en väg på nedervåningen så att vi får ett vardagsrum där. I dagsläget är vardagsrummet på andra våningen men det kommer bli vårt sovrum sen. Det är 3 sovrum, 1 vindsrum som vi ska ha som gästrum och sen då är det två rum där nere som kommer bli vardagsrum. På framsidan är det söderläge och där har vi en balkong samt veranda, sen är det ett gavelhus med en liten gräsmatta på sidan, den ligger i väster. Baksidan ligger i norr och där delar man en gräsmatta med de andra i samma länga. Här är det staket på båda sidorna så man kan "släppa" Frode när han blir lite äldre och man vet ändå var han är. Själva radhusområdet ligger 5-10 min promenad från havet!! Vi är så himla nöjda. Det är ett väldigt ungt radhusområde också... inte husen men de som bor där. Det finns väldigt många barnfamiljer.

Det finns dagis, skola 1-3, mataffär, vårdcentral, tandvård och pizzeria i själva området.

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LYCKLIG!!!!!!!!!!!!! Trodde faktiskt aldrig att vi skulle hitta nått som passade oss både  i vad vi vill ha och vad vi har råd med!

Här kommer en bild på framsidan:



Nu är man en Svensson på riktigt =) ... ända som saknas är hund och volvo ... vi kör på audi istället och hoppar över jycken!

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh ni kommer få det så himla fiiiint!! :)

2009-11-15 @ 14:58:21
URL: http://lindajonssons.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Så himla mysigt ut Grattis !!!

2009-11-16 @ 09:52:50
URL: http://chamoud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0