En helt vanlig torsdag

har egentligen inte så mkt att skriva för det har inte hänt så mkt.

Men vi sov i allafall rätt länge i morse, sen åt vi frukost i lugn och ro. Kl 11 hade vi tid hos bvc. Vi har precis bytt bvc till Carlanderska som bokstavligen ligger ett stenkast bort, gick härifrån 10,50 och hade 7 minuter till godo när vi kom fram. Hyffsat =) ...

Det var lite mätning och vägning. Frode är per idag 74 cm lång, väger 9670 gram och har ett huvudmått på 46,5. Sköterskan tyckte han låg perfekt på sin kurva och att han följde utvecklingen bra. Det är ju alltid skönt att höra!!

Efter detta gick vi hem, åt lunch, Frode sov i en timma ungefär. Kl 14,30 åkte vi iväg till babysimmet. Idag kunde Jonas följa med, det var roligt att visa vilka framsteg Frode gjort. Han sitter ju på kanten och "dyker i", sen får han med lite hjälp simma upp mot kanten. Idag klättrade han nästan upp själv! Vi gjorde även ett nytt "dyk" idag som gick ut på att Frode satt i famnen på oss och skulle dyka mot kanten för att sen sparka sig upp. Man hjälpte honom ju såklart upp men han kämpa bra själv! Han tycker det är så roligt !! Så kul, det är bara ett konstant leende på honom.

I morgon ska vi träffa Emma och Noel kl 11 och sen vid 15 tiden tar vi svarta pärlan till Halmstad. Ska hälsa på brorsan och Linda i nya lägenheten!! Jonas ska på julfest med sitt jobb så han lär nog bli sen .. fast han ligger för närvarande däckad efter att ha vaccinerat sig idag, men det lär väl ha löst sig till i morgon.

Nä nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig tidigt idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0