besviken

Idag har varit en riktigt trök dag. Frode hade feber igår kväll och även lite när han vaknade, så då tog vi en dag inne ... i och med att Frode nog inte mådde så bra så har det varit antingen ris eller ros idag ... dvs antingen gapskratt eller gallskrik ... ofta i den ordningen också ... känns som jag fått tinnitus idag =/

Nu på kvällen har vi kört monstertvättning ... Sammanlagt 6 maskiner ( det är så man gör när man inte har egen maskin ... men snart har vi en!! ) Två av mina favvotröjor har det blivit fläckar på. En vitrandig är det stora gula fläckar på och på en grå är det som en stor fettfläck mitt på magen ... så det blev rakt ner i soporna. Lika bra att slänga på en gång för annars så ligger de bara i garderoben och tar plats.

I morgon är det julfest med gruppen! (gruppen är min arbetsgrupp på jobbet). Då brukar det bjudas på julmat och vi har julklappsutdelning. Vi ska köpa för 60 kr, sen brukar man köra ett tärningsspel om vem som får vad. Kan sluta med att man går därifrån med alla eller att man blir utan själv =)

Nu är det god natt för mig och hoppas på en feberfri dag imorgon avseende både mig och Frode!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0